GALERIE FOTO. START campaniei de curăţenie „Iaşul meu curat”

Acţiunile întreprinse în cadrul campaniei de curăţenie „Iaşul meu curat” organizată de Primăria Municipiului Iași continuă în aceste zile. După ce, în cursul săptămânii trecute, echipele Salubris au făcut curățenie în zona iazului Bârnova, miercuri, 23 martie, s-a acţionat în zona pârâului Nicolina, anunță Primăria Municipiului Iași.

Astfel, lucrătorii Salubris au colectat gunoaiele menajere, dar şi recipiente PET, aflate atât în apa pârâului, cât şi pe versanţii acestuia, începând din zona Pieţei CUG şi până la confluenţa cu râul Bahlui. De asemenea, au fost făcute lucrări de vopsire a gardurilor din zonă.

 

 

 

 

 

Tot ieri, lucrătorii Servicii Publice au continuat amenajarea spațiilor verzi, acțiuni concentrate având loc pe bd. Independeței. Vopsirea stâlpilor de pe marile bulevarde a continuat și în aceste zile, lucrările evoluând cu repeziciune în zona centrală.De asemenea, au fost pornite pentru a fi testate fântânile arteziene din Piața Unirii, fântâni care au fost construite cu fonduri europene nerambursabile în cadrul proiectului de regenerare urbană a zonei, mai arată sursa citată.
 
 
 
Nu în cele din urmă, o echipă Citadin intervine în parcul din Fața Teatrului Național pentru a remedia o surpare apărută la una din dalele de beton.
 
 
 
 
 
Puteți vedea mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here