Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, editia a treia, un eveniment extraordinar care va inspira si va conecta, va avea loc in perioada 24-26 mai 2024

Binele se face mereu impreuna

Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, editia a treia, organizata de catre Asociatia Albert si zambete, care va avea loc in perioada 24-26 mai, va fi un eveniment platforma extraordinar reunind: 22 de speakeri printre care terapeuti, pedagogi si specialisti de renume national si international, si persoane cu dizabilitati in cadrul celor 3 conferinte: Conferinta specialistilor, pe 24 mai, Conferinta parintilor, pe 25 mai si Conferinta motivationala, pe 26 mai; 17 terapeuti, specialisti si organizatii resursa din domeniu, in cadrul galeriei de prezentare din Coresi Shopping Mall si ateliere pentru copii, in perioada 25-26 mai si peste 200 de participanti.

Evenimentul care va promova incluziunea si va imputernici comunitatea noastra, va inspira si va conecta, va putea fi urmarit online de oriunde din lume datorita transmisiunii live care va avea loc de pe platforma de social media dedicata evenimentului pe pagina Asociatiei Albert si zambete.

 “O comunitate care inspira este o comunitate care are viitor”

Intr-o lume in care fiecare copil merita sa fie vazut, auzit si sprijinit in evolutia sa, Galeria Terapiilor s-a nascut din dorinta de a aduce zambete pe chipurile celor mici, de a-i ajuta sa se dezvolte si de a oferi speranta si ghidare familiilor cu copii cu nevoi speciale. Aceasta initiativa este angajamentul nostru de a crea legaturi autentice si durabile si de a oferi resurse valoroase si de impact menite sa transforme vieti.

Terapeutii si specialistii reprezinta ancore in calatoria copiilor cu nevoi speciale. Ei sunt cei care pot face o diferenta majora in evolutia micutilor, ajutandu-i sa isi atinga potentialul lor fantastic.

Conectarea care imputerniceste

 

Viziunea noastra este sa conectam cat mai multi parinti si copii cu terapeuti de valoare, cu experienta vasta, care sa colaboreze prin metode relevante si de impact la nivelul intregii tari. Ne dorim sa cream un context de incredere, siguranta, dezvoltare, evolutie, educatie si joaca.

 

Provocarile pe care le intampina parintii in a gasi terapiile potrivite intr-un timp rezonabil sunt multiple iar numarul copiilor cu nevoi speciale la nivel national a depasit 81.000 de copii in iunie 2023.

 

Galeria Terapiilor isi propune sa raspunda acestei nevoi mari, oferind acces rapid la terapii personalizate, la terapeuti cu experienta si cu expertiza remarcabila si facilitand relatii de incredere cu acestia.

 

Construirea unei comunitati puternice

 

Prin acest eveniment, Galeria Terapiilor 2024, editia a treia, anuntam si viziunea noastra de a dezvolta o platforma web dedicata, prin care ne angajam sa cultivam si sa extindem aceasta retea valoroasa. Viziunea noastra pe termen lung este sa consolidam o comunitate puternica la nivel national, unde parintii, copiii, terapeutii si asociatiile din domeniu sa poata interactiona si colabora eficient.

 

Aceasta comunitate aduce beneficii multiple pentru toti partenerii implicati: parinti si copii, terapeuti si asociatii din domeniu. Schimbul de experiente si colaborarea generata de aceste conexiuni creeaza oportunitati si sprijina cresterea tuturor.

 

Un parteneriat pentru Bine si pentru Evolutie 

Partenerii corporate joaca un rol esential in aceasta initiativa. Prin asumarea responsabilitatii sociale si implicarea activa, acestia aduc o contributie semnificativa, oferind resurse financiare si non-financiare care sustin proiecte sociale unice si relevante.

 

Suntem recunoscatori partenerilor nostri de incredere: Cartier Coresi, Fundatia Daniela Kasper, Selgros si Temad. Parteneriatul nostru pentru bine si evolutie are un impact exponential, demonstrand ca impreuna putem face o diferenta semnificativa. Implicarea lor ne-a permis sa oferim sustinere familiilor cu provocari speciale si sa aducem speranta acolo unde este cea mai mare nevoie.

 

Binele se face mereu impreuna! 

 

Asociatia Albert si zambete invita brasovenii sa devina Conectori ai Binelui alegand sa doneze pentru a sustine cauza dezvoltarii copiilor cu nevoi speciale.

 

Fie ca participa live la evenimentul Galeria Terapiilor, editia a treia sau participa de la distanta, gestul lor de implicare si generozitate pentru sustinerea acestei cauzei si anume continuare Galeriei Terapiilor conteaza foarte mult si are mult sens.

 

Alegand sa sustina aceasta cauza, vor contribui direct la extinderea comunitatii la nivel national, la cresterea retelei de terapeuti de pe platforma web dedicata Galeriei Terapiilor, astfel incat mai multi copiilor cu nevoi speciale vor putea sa evolueaza si sa se dezvolte datorita terapiilor accesate.

 

Donatiile vor putea fi realizate live in ambele locatii ale evenimentului: sala IAR 80 si Coresi Shopping Mall sau prin transfer bancar. Fiecare contributie va sustine initiativa aceasta si va face o diferenta reala.

 

Energia acestui eveniment va fi memorabila fiindca va fi creata din energia si pasiunea fiecarui participant fie el parinte, terapeut, pedagog ,specialist, persoana cu dizabilitati, voluntar sau copil.

 

Inscrierile gratuite se mai pot face pe site-ul galeriaterapiilor.ro pana in data de 23 mai.

 

Haideti sa cream impreuna un viitor mai bun si mai incluziv pentru copii cu nevoi speciale!

 

 

Despre asociatia Albert si zambete: 

 

Misiunea noastra este sa sustinem familiile cu copii cu nevoi speciale prin a le conecta cu terapeuti si terapii valoroase si de actualitate spre a contribui intr-un mod relevant la dezolvarea acestor copii, la atingerea potentialului lor extraordinar si la integrarea lor in societatea noastra.

 

Suntem dedicati dezvoltarii de proiecte sociale cu impact, care sa raspunda cerintelor unice ale copiilor cu nevoi speciale.

 

Noi credem cu putere in puterea de a face mai mult bine impreuna, si aceasta credinta ne ghideaza si intretine angajamentul fata de initiativele noastre sociale.

 

Impreuna cu multi prieteni dragi care impartasesc convingerea noastra, ne propunem sa remodelam definitia „normalitatii” in viata noastra de zi cu zi si sa crestem nivelul de integrare si de incluziune social a copiilor cu nevoi speciale.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here