Francezii, impresionați de președintele FRF Răzvan Burleanu: „E un adevărat star!”

Destul de contestat pe plan intern, unde mulţi îl acuză pentru faptul că are un discurs plat, fără substanţă şi fără planuri de viitor pentru fotbalul românesc, Răzvan Burleanu a impresionat în Franţa.

 

Prestigiosul L’Equipe i-a acordat astăzi spaţii largi preşedintelui Federaţiei, pe care îl aseamănă cu un adevărat star rock. Prezent la antrenamentul de duminică al României, primul pe tărâm francez, şeful FRF i-a impresionat pe jurnaliştii din Hexagon cu popularitatea de care s-a bucurat în rândul celor 400 de fani care au asistat la şedinţa de pregătire, scrie Digi Sport.

 

„Răzvan Burleanu, tânărul star”, este titlul dat de L’Equipe unui material în care surprinde notorietatea de care se bucură preşedintele FRF în rândul românilor din diaspora.

 

 

„Ales în 2014, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal se bucură de o mare popularitate graţie stilului său caustic. A făcut vâlvă printre suporteri cu apariţia sa la antrenamentul de duminică al României, purtând un costum albastru închis cu butoni galbeni, culoarea în care prima reprezentativă va evolua la Euro. A dat mâna cu cei mai mulţi dintre fani, care l-au oprit pentru selfie-uri. Ba chiar a dat autografe pe tricourile susţinătorilor”, notează sursa citată.

 

Un alt fapt care le-a atras atenţia francezilor a fost cel reprezentat de vârsta lui Burleanu. Sursa menţionată s-a informat asupra circumstanţelor în care, un tânăr de 29 de ani fără niciun fel de background în fotbalul mare, a reuşit să ajungă în fotoliul de lider al FRF.

 

„Răzvan Burleanu nu este doar un preşedinte foarte popular, ci şi unul foarte tânăr. Pe 5 martie 2014, el a devenit, la doar 29 de ani, cel mai tânăr preşedinte de Federaţie din istoria României. El este în continuare şi cel mai tânăr şef dintre cei care păstoresc Federaţiile din Europa. Deşi a fost considerat outsider în competiţia cu Gică Popescu, care era susţinut şi de cumnatul său Gheorghe Hagi, Burleanu a beneficiat de problemele avute cu legea de fostul internaţional”, mai scriu francezii.

 

Nu la fel de generoşi în laude au fost francezii în ceea ce îl priveşte pe selecţionerul Iordănescu. L’Equipe nu s-a ferit să îl ironizeze pe selecţioner, tot astăzi, într-un alt material.

 

(Sursa: digisport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here