Foaie verde și-o batistă, bomba asta chiar există! 

De câteva zile în redacția noastră este o liniște totală. Nimeni nu zice nimic, da’ nici nu face nimic. Toată lumea stă și se holbează la Alexandra Ionela Rusu. Doamne, ce exemplar!

Domnișoara e din Constanța dar am considerat că trebuie să împărtășim cu voi această creație a Divinității. Nu suntem singurii obsedați de fabuloasa făptură din moment ce are 140.000 de urmăritori. Nu știm exact ce ne atrage la Ionela. Are acel je ne sais qoui…sau o fi sânii imenși și faptul că e goală în proporție de 99,2% în mai toate pozele? Nu știm…

Superba Alexandra spune că nu e prea mulțumită de ea, că are 60 de kilograme și s-a cam îngrășat pentru că îi place la nebunie să pape, dar că este foarte fericită și nu îi pasă ce spun gurile rele. Alexandra să știi că noi te iubim fix așa cum ești. Practic are vreo 50 de kile, restul de 10 sunt datorate podoabelor pectorale de mare angajament.

Un coleg a luat o bătaie soră cu moartea, chiar aici în birou, de la soția acestuia, pentru că ar fi folosit cardul ei pentru a avea acces la poze explicite cu Alexandra Ionela Rusu. Nenorocitul! Nouă nu ne-a spus de acel site. Facem și noi o chetă și ne băgăm la un abonament pe un an la duduța Rusu pe onlyfans.com.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here