Fata de la Botoșani nu este pentru puștani

În astă săptămână, Gabriela Cojocaru a reușit să ne stârnească interesul și să ne stimuleze circulația. În vârstă de 21 de ani, Găbița, după ce a tocit o grămadă de cărți la Botoșani, la colegiul Național “Mihai Eminescu”, a poposit la Iași pentru a studia istorie, la cea mai veche universitate din țara. Nu știm ce note primește gazela la facultă, da’ de la noi ia numai note de 10.

Habar nu avem cu ce se ocupă frumoasa Cojocaru dar, dacă ne luăm după pozele de pe profilul ei, am zice că e vreun fotomodel, ceva. Pozele profi în care Gabi este expusă nițel golașă fac deliciul fanilor virtuali. Domnii și domnișorii, cu tensiunea ridicată, rup butonul de „like” când zăresc posteriorul pârjolit de soare al duduței.

Pe lângă evidentele calități fizice, sexy-botoșăneanca noastră are și un ditamai sufletu’. Se pare că Gabi este o mare iubitoare de animăluțe, pisicile aflându-se în topul preferințelor ei.

În concluzie, dacă vreunul din voi flăcăi atentați la bomba de la Botoșani, ați face bine să știți ceva istorie și măcar să mimați că vă place pisicuța Găbiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here