EXCLUSIV. Fiul lui Surdu se însoară cu fosta soție a lui Bogdan Corduneanu

Băiatul cel mare al viceprimarului se căsătoreşte în această vară cu fiica lui Tofan, legat mulți ani de Corduneni. Viceprimarul Surdu va fi socru mare. Noră îi va fi Cristina Tofan, fiica omului de afaceri Vasile Tofan. Până mai deunăzi, Cristina a făcut parte dintr-un clan interlop celebru, fiind căsătorită cu Bogdan Tofan (fost Corduneanu). Familiile ţin la secret detaliile legate de nuntă.

 

Iaşul va avea o nuntă de top în acest an. Fiul cel mare al viceprimarului Gabriel Surdu se va căsători cu Ana Cristina Tofan, fiica omului de afaceri Vasile Tofan, proprietarul Mobila Capitol şi Hotel Capitol. Cristina Tofan a fost soţia unui important membru al clanului Corduneanu, Bogdan.

 

 

Cei doi iubiţi nu se sfiesc să-şi arate relaţia

Gabriel Surdu mai are alţi doi copii – un băiat, Gabriel Dumitru, şi o fată – Amelia Surdu Macovei, absolventă de stomatologie, ambii căsătoriţi.

 

Împreună din 2014

Ana Cristina Tofan şi Victor Cristian Surdu, fiul mai mare al viceprimarului, se cunosc de aproape doi ani. Familiile ţin la secret detaliile legate de nuntă, dar apropiaţii celor doi spun că aceasta va avea loc în vară. Tofan a mai fost căsătorită şi are copii, iar fiul viceprimarului are şi el un copil dintr-o relaţie anterioară.

Una dintre cele mai cunoscute afaceri ale fiilor lui Gabriel Surdu este Clubul Oxford, situat chiar la subsolul fostei clădiri de birouri a tatălui lor, de pe Sf. Lazăr. Victor Surdu este absolvent de management la Universitatea Româno-Americană, este director general la o firmă a tatălui său, iar Ana Cristina administrează afacerile din domeniul hotelier ale tatălui său.

 

 

Cristina Tofan a schimbat clanul interlop cu clanul de afaceri al viitorului soţ

Membră cu acte a clanului Corduneanu

Ana Cristina Tofan a fost căsătorită cu unul dintre membrii importanţi ai clanului Corduneanu. Bogdan Corduneanu a luat, după căsătorie, numele de familie al soţiei. Cei doi au început divorţul în 2008, dar procesul a fost de durată, pentru că aveau copii. Bogdan Tofan este fratele lui Costel Corduneanu, cel care a pus bazele grupării mafiote devenită cunoscută în toată România.

La începutul lunii martie, clanul Corduneanu a primit o lovitură puternică la Tribunalul Maramureş. Judecătorii i-au condamnat pe Bogdan Constantin – liderul clanului – şi 24 de membri ai grupării la pedepse cu închisoarea cuprinse între 6 şi 10 ani. Liderul clanului a luat o pedeapsă de 8 ani de puşcărie, iar fratele său, fostul soţ al Cristinei Tofan, a primit o condamnare de 4 ani. Procurorii din cadrul DIICOT, care au realizat dosarul, au cercetat un număr impresionant de infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, lipsire de libertate, infracţiuni bancare, înşelăciuni imobiliare, şantaj, infracţiuni informatice.

 

 

Bogdan Corduneanu, fostul soț, într-o ipostază tipică, arătându-și banii

În ce familie intră Ana Cristina Tofan

Averea familiei Surdu este de invidiat. Conform declaraţiei de avere a viceprimarului, familia deţine 3 hectare de teren la Vlădiceni, 4,2 hectare teren la Vişani, 714 mp teren în Iaşi şi două loturi de câte 879 mp teren la Dorobanţi. Mai au pe numele lor două apartamente în Iaşi (49 şi 55 mp), un spaţiu comercial de 44 mp în Iaşi, o casă de 235 mp în Iaşi, două case de vacanţă de câte 22 mp la Dorobanţi şi 5 case de câte 240 mp în construcţie la Vişani.

 

Citeşte şi  Afacerea viceprimarului Surdu revoltă vecinii, Protecţia Mediului şi dendrologii

 

Familia Surdu mai deţine bijuterii de 155.000 de euro, precum şi o colecţie de ceasuri de 85.000 de euro. Anul trecut, familia Surdu a vândut un teren de 300.000 de euro către o societate de construcţii. Gabriel Surdu şi soţia, Viorica, deţin depozite bancare de 240.000 de lei şi un cont de 1.275 de euro. Au acordat împrumuturi în valoare totală de 13,7 milioane de lei. Soţii Surdu au un singur credit de 17.854 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here