Eva este dinamita, insa doar pentru elita

“Campioana” saptamanii se numeste Ana Maria Tabun, s-a nascut la Hunedoara si a studiat Relatii Publice si Comunicare la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Pe Facebook, bomba sexy isi zice Eva Tabu, dar multi dintre voi s-ar putea sa o stiti drept Eva Brown, asa cum era dansa cunoscuta acum vreo 7-8 ani. In acea vreme, Eva Maro era intr-o relatie cu nimeni altul decat Fizz, cantaretul acela talentat si friguros, imbracat permanent cu blanuri. Asa a cunoscut celebritatea domnisoara Tabu. In vremea aceea presa mondena o compara pe gagica blanosului cu tanti Bianca Dragusanu.

„Chiar daca suntem amandoua din Hunedoara, nu inseamna ca mai avem si altceva in comun. Eu sunt mai buna decat Bianca Dragusanu. Si, in plus, sunt naturala intrutotul, nu mi-am pus picatura de silicon in corp, nu am trecut niciodata pe la medicul estetician, spre deosebire de Bianca. Cine nu ma crede, va avea ocazia sa se convinga de realitate cu ochii sai”, spunea dinamita sexy.

Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat. Eva a ajuns pana la urma pe mana esteticianului si nu s-a dat inapoi de la nimic. A comandat pachetul Premium. Este posibil sa fi fost si o neintelegere cand s-a pus problema de cantitati de silicon, botox si cine stie ce “hialuronice” se mai folosesc si gazela sa fi scapat un 0 in plus. Gurile rele spun ca duduta si-ar fi scos si cateva coaste pentru a ajunge la  talia de viespe dorita.  Dupa relatia cu Fizz, proaspat tunata Tabu s-a angajat in Bucuresti in cadrul unei agentii de turism ce oferea servicii VIP in tari exotice, doar la hoteluri de 6* si 7*, cu avioane private, yacht-uri, avand preturi ce porneau de la 10.000 de euro.

In prezent, blondina locuieste in Timisoara si este intr-o relatie cu un nene care conduce un Bentley. Doar nu o sa mearga cu Logan. Nu te poti afisa intr-o masina care costa mai putin decat pectoralul stang.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here