Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a fost ales vicepreședinte al Consiliului de Afaceri Româno-American

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor și al Fondurilor Europene și fost membru al Senatului României, este vicepreședinte al Consiliului de Afaceri Româno-American (Romanian-American Business Council – RABC), responsabil cu dezvoltarea relațiilor cu partea americană la nivel de companii și organisme guvernamentale.

„Mulțumesc Consiliului de Afaceri Româno-American pentru încrederea acordată. Alegerea mea în această funcție arată angajamentul Consiliului pentru continua apropiere dintre România și SUA, în cadrul relațiilor de parteneriat strategic care există între țările noastre. Unul dintre obiectivele mele ca vicepreședinte al acestui for va fi creșterea prezenței americane în economia românească prin atragerea de noi investiții americane”, a declarat Eugen Teodorovici.

Consiliul de Afaceri Româno-American este o organizație neguvernamentală, dedicată întăririi colaborării economice dintre România și Statele Unite ale Americii. Consiliul a fost creat în SUA de către un grup de antreprenori americani și e condus de către omul de afaceri american de origine română, Ștefan Minovici. RABC s-a afirmat prin inițiative precum „Make it in Romania”, care și-a stabilit drept obiectiv ca Statele Unite ale Americii să ajungă în topul primilor trei investitori din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here