Echipa MAGIC IAŞI este Marea Câştigătoare a Cupei Prieteniei Bergenbier la fotbal. Finala a avut loc pe plaja Copacabana de la Rio de Janeiro

În urma unei finale incredibil de tensionate care s-a desfăşurat miercuri, 4 iunie, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, echipa Magic Iaşi a devenit prima câştigătoare a competiţiei Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal. După un parcurs imaculat în turneul local şi după ce au reuşit să câştige şi Turneul Final Est de la Bacău, Magic Iaşi este campioana primei ediţii a competiţiei.

 

 

Într-o partidă incredibil de spectaculoasă, care a fost transmisă în direct de postul de televiziune Sport.ro, băieţii din Iaşi au reuşit să se impună cu scorul de 4 – 3, pe nisipul de pe plaja Copacabana, în faţa celor de la echipa Brazilienii din Cluj. După trei zile de pregătire şi acomodare cu terenul, cele două echipe au încheiat prima competiţie naţională a Cupei Prieteniei Bergenbier.

 

 

Cele două echipe urmează să se întoarcă vineri în ţară, pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, cu povestea şi experienţa incredibilă a unei competiţii frumoase, dinamice şi plină de suspans. După ce au reuşit să se impună categoric şi în Turneul Final Est, băieţii de la Magic Iaşi au reuşit să-i învingă pe cei de la Brazilienii cu scorul de 4 – 3. Golurile Marii Finale a Cupei Prieteniei Bergenbier la fotbal au fost marcate pentru echipa din Iaşi de: Sorin Marin, Chiper Bogdan şi Brighiu Ciprian, în timp ce Cosmin Gabriel Crăciun, căpitanul celor de la echipa Brazilienii, şi Vasile Anca au reuşit să marcheze golurile clujenilor în finala disputată pe plaja din Rio.

 

Astfel trofeul Cupei Prieteniei Bergenbier 2014 ajunge la Iaşi. În cele treizeci de turnee locale, din tot atâtea oraşe din ţară, şi două Turnee Finale Vest şi Est, care au adunat peste 10.000 de prieteni în competiţie, Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal a oferit fanilor fotbalului, partide cu rezultate spectaculoase şi răsturnări de situaţie neprevăzute.

 

 

“Este o mare bucurie că am reuşit să câştigăm pe plaja Copacabana acest turneu incredibil. Aşteptarea a luat sfârşit şi acum suntem campioni. Cupa vine la Iaşi! Mulţumim foarte mult familiilor noastre, prietenilor noţtri şi organizatorilor pentru această competiţie şi pentru şansa unică în viaţă ce ne-a fost oferită de a vedea Rio şi în special de a juca o finală într-un asemenea loc. Felicitări băieţilor de la Brazilienii, o echipă foarte bună, care ne-a oferit mari emoţii. Suntem campioni, aducem cupa la Iaşi” au declarat campionii la finalul meciului.

 

“A fost o competiţie extraordinară şi un meci final foarte strâns. Noi suntem mândri că am reprezentat Vestul ţării în Finală şi bucuroşi că am ajuns să jucăm în ţara fotbalului mondial ! A fost cinci zile pline, în care nu a contat atât de mult rezultatul final, ci faptul că am ajuns împreună, ca români, ca prieteni ai fotbalului,  în Brazilia“, au spus Brazilienii din Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here