Dricul lui Chirica bate duba DNA

Un propagandist uordinar al lui Putin ( p’ecum a zis primarele bahluiez Mihai Chirica, de la prezidiul unei ședințe de consiliu local ) a publicat recent, pe Facebook, un nou feikniiuz abdominabil, tipic pentru gazeta unde scrie acest trădător al intereselor naționale, europene și galaptice – ,, 7 Iași ,, , dacă ați auzit de această fițuică, plină de articole comandate de măfiile din Vladivostok și Însulele Kurile.

Ce scrie acest individ decadent, alco’lic, heterosecsual și roacăr cu barbă ? Punînd alături nijte poze flascsificate ievident în laboratoarele de patiserie atomică ale Kremlinului, nenorocitu’ ăsta de pseudo-jurnalist ‘ce că într-un cimitir din suptordinea primarului Chirica s-a pus, sub o cutie mare de plastic transparent, un dric cu un sicriu, acoperit cu steagul regal romînez. Și, după acest feikniiuz ordinar, nenorocitu’ ăla de roacăr bărbos mai face și mijto, cu mare nesimțire.

Măi, probagandijtilor, niș’ macar di Sfînta Paraschiva nu lăsaț’ propăganda putinistă contra lu’ patreotu’ noxtru nambăr uan ? Or să v-audă colejii lui, întrelectoalii ș’ mitropolițî’ … Nu v-ar hi rușîne … Ca să nu mai zicem că, pe lîngă minciuna în falș despre dricul din cutia de plastic ( fuarte frumos, de al’fel ), loaț’ în rîs și familia regală a lu’ duamna prînțesă custodăreasă Margarina și a lu’ domnu’ prînț colonel sifon-major ( by Secu ) Gradu Dudă, notră ieșean bahluiez, setadir, an franse.

În numele la uaminii serioji și credincioji, solicităm lu’ mitropolitul Teofan, pr’etenu’ lu’ dom’ primar Chirica, să-l scrie pe toacă pe acest blacksfemiator roacărist, la pachet cu gașca lui de propagandijti putinijti. De asemenea, așteptăm cu interes știrea adevărată în care în loc de dric să fie duba DNA, iar în locul sicriului pentru morți – primarul Chirica, viu și ud dorsal.

Pozele din curtea de pe strada Dr. Vicol se rezolvă, dom’ primar, principalu’ să fii matale în lumina bună, din față și din profil.

Trăiască Iașul, copitala coltorală a Rumîniei !

Dricul în cutie, noua jmekerie !

Hai, Doamne-ajută, bani de-o sută !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here