Drept la replică R. A. Aeroportul Iași

IAȘI, 21 februarie 2019

Urmare a publicării articolului Banii la ei, țeapa la noi! Blue Air șterge Iașul de pe harta Europei”, în 7iasi.ro, în data de 20.02.2019, R.A. Aeroportul Iași face următoarele precizări:

 

Compania Blue Air a început să opereze la Iași în anul 2015, punând bazele unei afaceri de succes, beneficiar direct fiind nu doar comunitatea ieșeană, ci și întreaga zonă a Moldovei. Colaborarea cu partenerul nostru s-a concretizat în multiple opțiuni de zbor, prin deschiderea unor rute directe în toată Europa, acest lucru însemnând o mobilitate și mai mare în regiunea noastră și, implicit, o șansă în plus pentru accelerarea dezvoltării locale.

 

Problemele financiare temporare care pot apărea în derularea unui contract este firesc a fi rezolvate amiabil între cele două părți și nu reprezintă un motiv de fracturare a relațiilor dintre acestea. E de înțeles faptul că fiecare partener din contract are planuri de dezvoltare care necesită timp și fonduri financiare suplimentare în anumite momente.

 

Precizăm că operatorul Blue Air ne este partener de încredere în acțiunile de promovare a Iașului, oferindu-ne suport permanent în extinderea portofoliului de rute și dezvoltarea economică a zonei pe care o deservim.

 

Prezența delegației Blue Air la Iași mâine, 22 februarie 2019, este absolut firească în condițiile stabilirii unui dialog privind construirea unor strategii de dezvoltare și consolidare a acestui parteneriat, la fel cum și prezența noastră la sediul Blue Air din București, de săptămâna trecută, a reprezentat un alt moment de colaborare.

 

 

Acestea fiind menționate, considerăm că aprecierile făcute în articolul respectiv https://www.7iasi.ro/banii-la-ei-teapa-la-noi-blue-air-sterge-iasul-de-pe-harta-europei, despre scopul venirii delegației Blue Air la aeroport, sunt defăimătoare și de natură a leza atât interesele companiei partenere, cât și interesele Aeroportului și ale comunității noastre.

 

Conducerea R.A. Aeroportul Iași aduce în atenția publicului faptul că parteneriatul cu Blue Air este extrem de important pentru evoluția aerogării. Ambele părți au intenții clare de consolidare a acestui parteneriat, neexistând discuții despre o posibilă suspendare a rutelor de pe Aeroportul Iași, așa cum se transmite în articol. Dezvoltarea bazei Blue Air la Iași reprezintă garanția pentru extinderea portofoliului de rute și atragerea la Aeroportul Iași a unui număr cât mai mare de pasageri din toată zona Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here