Dragomir Tomașeschi: ”Șeptelul liberal luptă cu iarna”

Într-un mesaj public. Dragomir Tomașeschi, președintele filialei SOS România, ironizează administrația liberală și incompetența de care au dat dovadă primarul Mihai Chirica și Costel Alexe, președintele Consiliului Județean, în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor din municipiu și din județ.

Dacă împăratului Napoleon i-a venit de hac teribila iarnă rusă. pe micul Napoleon Chirica de la Primăria Iași l-a blocat mica iarnă moldovenească – „cine-o știe, să trăiască”, vorba cântecului popular.â Aidoma unei bile de rulment, măruntul lui creier a-nghețat și s-a apucat să izbească bezmetic în pereții tărtăcuței, cerând permisiunea de-a se juca pe derdeluș. Micul Napoleon ar vrea să destroienească orașul, dar mintea e puțină și dezorientată.
Dincolo, la conducerea județului, Costel Tablexe e într-o situație similară, dar despre el nu se poate afirma că-i mărunt la creier, fiindcă n-a dovedit vreodată c-are pe inventar așa ceva. Oricum, preocuparea lui în aceste zile e să nu-i naufragieze în nămeți struții și țapii de la ferma personală din Sculeni, dar noi îl sfătuim să nu se îngrijoreze, fiindcă struții și țapii se descurcă și singuri, având un coeficient de inteligență mult peste al lui.
Cam astea sunt exemplarele exotice din șeptelul liberal ieșean, în care mascul alfa e deocamdată Alexandru Muraru, cel furajat cu testosteron prezidențial.
Dacă selecția naturală nu i-a eliminat încă, ne punem speranțe în selecția electorală”, a transmis Dragomir Tomașeschi, președintele filialei Iași a SOS România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here