Dorian Popa, oprit în trafic de trupele antidrog: ‘Aveau mitraliere! Panică: tremură carnea pe mine!’ – VIDEO

Vloggerul Dorian Popa a fost oprit în trafic şi flancat de patru poliţişti de la trupele speciale în Grecia. El oprise mai devreme la un magazin cu produse care conțin cannabis, iar polițiștii credeau că are mai multe substanțe interzise. Totul a fost însă o neînţelegere.

„Panică, panică, panică, panică. În viaţa vieţilor mele, nu am trăit un moment atât de panică

Eram noi în maşină, vorbeam, hahaha. Am fost la un supermarket unde am văzut în vitrină nişte chestii cu iarbă şi ne întrebam dacă în Grecia o fi legal sau ce.

N-au trecut 50 de metri, 20 de secunde că aud în spate nino, nino. Zic, ei Poliţia, control de rutină. Tremură carnea pe mine.

Din maşina poliţiei, ies patru indivizi de la trupele speciale. Panică.

De la prea multe filme americane, mă pun aşa cu mâinile sus. Atunci am zis, hai că asta e ultima, hai că îmi pun cătuşele.

În timp ce unul mă întreba de papers, altul mă percheziţiona. Şi ce crezi? Ce crezi că aveau? Mitraliere, frate! Uite aşa, mitraliere!

A urmat un interogatoriu ca în filme.

Ştiam că n-am nicio problemă şi n-am încălcat cu nimic legea. La sfârşit, chiar ei au glumit şi au spus că: „hai să faci o poză cu noi, că s-ar putea s-o vrei”. Se gândeau că voi povesti”, spune Dorian Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here