Dorian Popa a cumpărat un Lamborghini Huracan cu o sumă uluitoare! Primire incredibilă la fabrică + cu ce cadouri l-au răsfățat italienii

Dorian Popa, 34 de ani, a investit 300.000 de euro într-un spectaculos Lamborghini Huracan.

Vlogger, actor, cântăreț, influencer, Dorian și-a ridicat bolidul comandat la începutul lunii iunie chiar din fabrica Lamborghini din Italia. Evident, a prezentat momentul de neuitat într-un videoclip pe canalul personal de YouTube.

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini Huracan

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a avut parte de o primire spectaculoasă în Italia, unde, înainte să îi fie predată mașina, a fost așezat pe „tronul Lamborghini” și a urmărit un filmuleț de prezentare alături de staff-ul italienilor. Vedeta a fost răsfățată cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

 

 

Dorian Popa și-a făcut garaj Lamborghini

După ce și-a comandat mașina, Dorian Popa s-a pregătit special pentru moment. Și-a renovat garajul de la casă și l-a transformat într-un adevărat altar dedicat noului automobil. Până și faianța de pe pereți este marca Lamborghini!

Dorian Popa a cumpărat un Lamborghini Huracan cu o sumă uluitoare! Primire incredibilă la fabrică + cu ce cadouri l-au răsfățat italienii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here