Doi frati fac senzatie la Campionatul National de Karting  

Fratii Tudor si Luca Tudurachi fac senzatie la Campionatul national de Karting. Dupa ce anul trecut, la debut, si-a adjudecat pozitia de vicecampion national la Karting, clasa MINI, ieseanul Tudor Tudurachi obtine noi rezultate frumoase in Campionatul National de Karting din acest an. Astfel, la Etapa a – III – a care s-a desfasurat week-endul trecut, pe pista AMC KART din Bucuresti,  dupa doua zile de concurs intens, Tudor Tudurachi  a urcat pe cea mai inalta pozitie a podiumului. Acesta nu este singura performanta obtinuta in acest campionat. La etapa precedenta, organizata in luna mai pe pista de la Targu Secuiesc, elevul iesean a obtinut locul secund. In clasamentul general intermediar, la jumatatea camponatului, Tudurachi se afla pe podium cu sanse mari la castigarea trofeului suprem. Urmatoarea etapa se va desfasura tot la Bucuresti la inceputul lunii iulie, urmand ca ultimele doua etape sa se desfasoare in luna septembrie, la Targu Secuiesc si Bacau.

In concursul de la Bucuresti a debutat si fratele mai mic al lui Tudor, Luca Tudurachi, care a urmat exemplul fratelui sau si, la doar 5 ani, s-a clasat pe a doua pozitie la clasa Promo BB.

In perioada 21-22 iulie, fratii Tudurachi vor participa la Cupa Romaniei, competitie ce se va desfasura la Targu Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here