Din ce fac bani Monica și Ramona Gabor

Ramona și Monica Gabor, celebrele surori care au fost în atenția presei românești, au părăsit România și locuiesc în prezent în străinătate. După plecarea din țara natală, surorile Gabor și-au schimbat radical viețile și au intrat în lumea antreprenoriatului. Împreună, au lansat o afacere în industria parfumurilor de lux, departe de lumina reflectoarelor mondenului.

Înainte de a pleca din România, Ramona și Monica Gabor erau cunoscute ca modele și apăreau frecvent în media de divertisment. Cu toate acestea, au ales să își dezvolte propriul business în industria parfumurilor de lux după ce au părăsit țara.

Linia de parfumuri creată de surorile Gabor reflectă eleganța și rafinamentul lor. Deși sunt produse de înaltă calitate, prețurile parfumurilor lor sunt destul de ridicate. Un exemplu notabil este parfumul „I Am High on You,” care costă 179 de euro, aproximativ 900 de lei.

Un alt parfum popular din colecția lor este „I Am a Goal Getter,” potrivit pentru femeile încrezătoare și puternice. Deși prețul inițial a fost de 179 de euro, acum se găsește la reducere la 115 euro, aproximativ 575 de lei.

Un al treilea parfum creat de Monica și Ramona Gabor este „I Am On Top Of The World,” cu o aromă captivantă și un preț de 179 de euro, care poate fi achiziționat la reducere de 115 euro. Surorile Gabor au dorit ca fiecare parfum din colecția lor să transmită un mesaj pozitiv, încurajând oamenii să își urmărească visele și să se aprecieze, iar aceste creații reprezintă o parte din noua direcție pe care și-au orientat carierele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here