Deputatul PNL Sorin Năcuță acuză PSD de înscenare în scandalul pliantelor electorale de la ISJ Iași – VIDEO

Liberalii ieșeni îi acuză pe cei de la PSD că se află în spatele înscenării „plantării” pliantelor electorale cu sigla PNL din sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Deputatul liberal Sorin Năcută a prezentat o filmare de pe camerele de supraveghere din sediul ISJ, din 19 ianuarie 2024, cu inspectorul adjunct Sergiu Enea, promovat de PSD, că fiind cel care a pus acele pliante acolo și apoi a făcut poze.

Așa cum arată înregistrările, pliantele au fost plasate de inspectorul adjunct Sergiu Enea, promovat de PSD, anul trecut.
Pliantele PNL au fost distribuite prin Poșta Română, dl inspector a adunat câteva din cutia poștală și le-a plasat pe masa portarului, când acesta lipsea.
Tot el a făcut și pozele” , a susținut Sorin Năcută.

Totuși, deputatul liberal nu explică și cum a intrat în posesia filmării din sediul ISJ Iași.

Zilele trecute, PSD Iași a emis un comunicat prin care acuza conducerea liberă a ISJ Iași de propagandă electorală pentru organizația liberală.

Zeci de materiale de propagandă PNL au fost plasate, zilele trecute, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. În respectivele flyere pe care și-au pus sigla partidului, liberalii ieșeni vorbeau despre implicarea lor în adoptarea și promovarea noii Legi a pensiilor. Pe care, de fapt, inițial nici măcar nu au susținut-o. Mincinoși, ipocriți și într-o campanie ilegală în interiorul ISJ Iași”, susțineau cei de la PSD Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here