Deputatul Petru Movilă este handicapat sau nesimțit

Una din două: ori este handicapat, ori doar nesimțit. Dilema s-a născut dintr-o întâmplare petrecută la finele acestei săptămâni, când deputatul PMP Petru Movilă și-a trântit mașina pe unul dintre puținele locuri rezervate persoanelor cu handicap din parcarea de la Casa Pătrată. Greu de crezut că Petru Movilă s-a procopsit cu vreo deficiență locomotorie din moment ce din palmaresul performanțelor sale politice face parte și nominalizarea pe postul căpitan al Naționalei de fotbal a parlamentarilor români.

Prin urmare, rămân de luat în calcul alte suferințe ce l-au determinat pe Movilă să parcheze ca un handicapat pe locul de handicapat, dar și ipoteza nesimțirii.

2 COMENTARII

  1. A avea un certificat de handicapat nu inseamna doar deficienta locomotorie. Luati lista cu afectiuni care se incadreaza la stabilirea gradului de handicap. Mai documentati-va ca o persoana cu dizabilitati nu inseamna doar sa nu aiba maini sau picioare. Si cu hipertensiunea arteriala cu risc ridicat sau diabet cu complicatii poti sa ceri expertizarea pt a fi incadrat intr-un grad de handicap. Si daca ai in familie un copil cu epilepsie sau autism sau afectiuni ale inimii care are certificat de handicap poti avea talonul in geam sa parchezi pe loc special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here