Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Terenul de la Fortus trebuie transformat într-un proiect integrat pentru dezvoltarea Iașului” (P)

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la șefia Consiliului Județean Iași, a expus un proiect de reintegrare a platformei fostului Combinat de Utilaj Greu, Fortus SA, în domeniul public și transformarea acesteia într-un hub economic și industrial.

Terenul de pe platforma Fortus trebuie exploatat şi maximizat în beneficiul ieşenilor. Actuala conducere a CJ se cramponează din nou în proceduri administrative cu Autoritatea de Administrare a Activelor Statului şi nu face decât să plimbe pe hârtie o iniţiativă privind preluarea în administrare a zeci de hectare din terenul fostului combinat. Un bun al statului român nu mai poate fi lăsat în paragină, pentru a fi folosit electoral de o administraţie ineficientă. Lucrurile trebuie să se schimbe, iar ieşenii au în mâinile lor acest lucru.

Ne dorim ca pe locul fostului Combinat de Utilaj Greu să iniţiem un proiect integrat, care să ducă la dezvoltarea Iaşului, care să reprezinte o zonă dedicată obiectivelor industriale, sociale şi administrative. Terenul de la Fortus poate să fie fructificat cât mai repede pentru ieşeni, iar acesta este unul din obiectivele majore ale AUR la Consiliul Judeţean Iaşi. Un bun public trebuie să revină în patrimoniul tuturor!”, a spus deputatul Marius Ostaficiuc, candidatul AUR la Consiliul Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here