Dana Budeanu dă de pământ cu femeile care nu fac sex oral: „Dacă nu tu…”

Dana Budeanu, cunoscută pentru opinii și convingeri exprimate fără menajamente, a abordat recent subiectul sexului oral într-o manieră directă. De această dată, Dana Budeanu a avertizat pe cei care nu practică sexul oral în relație că ar putea fi înlocuiți dacă nu iau atitudine rapid.

Vedeta, obosită de ipocrizie și falsitate, a subliniat faptul că cei care nu se implică în această componentă a vieții intime riscă să fie înlocuiți de partenerii lor care au dezvoltat o legătură mai profundă și au ajuns să se iubească atât de mult încât actul sexual devine mai puțin important.

Într-un mesaj direct, Dana Budeanu a întrebat retoric: „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”. 

Dana Budeanu a vorbit despre iubire, unul dintre cele mai pur și mai încântător sentiment. Din iubire, vedeta a ales să facă și anumite compromisuri, acela de a aștepta, ceea ce facem mulți dintre noi.

„Damian Drăghici: „Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din dragoste?

Dana Budeanu: Aaaa, stai să mă gândesc… vezi cât de multe am făcut? Am făcut foarte multe. Cel mai nebunesc… Am așteptat. Mult!

Damian Drăghici: Ăsta chiar e un gest adevărat, pe bune, pentru bărbați.

Dana Budeanu: În momentul în care aștepți (…) am o vorbă, așa… Că nimeni nu așteaptă să fie iubit. Ești, sau nu ești iubit. Nu este vorba despre această așteptare, dar cred eu că una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac este să treacă pe lângă sufletul pereche și clipa în care simt, sută la sută că acolo este. De frică, bineînțeles. Și să nu aștepte. Cred că asta este greșala pe care o facem față de timp, crezând că-l avem pe tot. Și, de fapt, timpul este ceea ce nu avem. E limitat. Doar timpul este limitat. Noi nu suntem limitați”, spunea Dana Budeanu, în podcastul lui Damian Drăghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here