Dacă Oana nu e bună, viața este o minciună

Ispita săptămânii se numește Oana Juverdeanu, un exemplar pe care n-ai cum să nu-l fi remarcat pe la noi prin târg. Cu un fizic de milioane, atent lucrat la un nene chirurg priceput, Onuța face vâlvă când iese din casă. Nimeni nu știe de câte vise umede este vinovată felina noastră. Cei mai afectați sunt tinerii care merg să se musculozeze la Raf Gym, pentru că acolo își lucrează fizicul Afrodita de la Iași. Transpiră săracii oameni fără să atingă un aparat. Cu așa fesieri și pectorali, credem și noi!

Gazela cu trupu-i demn de revista Playboy spune că este un animal în pat: un ursuleț koala care doarme 22 de ore pe zi. De aici tragem concluzia că nu este o simplă bunăciune, ci mai are și simțul umorului. Bine Juverdeanu!

Citatele postate de Oana ne arată că este o fire sensibilă și că multă lume, probabil din cauza fizicului bombastic, o înțelege greșit. Gazela spune că ” Mulți văd ceea ce pari a fi. Puțini înțeleg ceea ce ești”.

Dragă Oana, află despre noi că suntem niște buni psihologi și ne-am dat seama că ești mai mult decât un corp spectaculos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here