Curg denunțurile la adresa fraților Tate. „Ne-a lăsat amanet la Mykonos pentru că nu am acceptat ce ne-au cerut cu anumite persoane…”

Curg denunțurile la adresa fraților Andrew și Tristan Tate. În prezent, aflați în Arestul Central al Poliției Capitalei, presupușii proxeneți sunt puși la zid de două tinere a căror identitate, din motive lesne de înțeles, o vom ține secretă. Acuzele sunt grave și confirmă faptul că britanicii au constituit un grup infracțional organizat, ilegalitate care ar urma să-i trimită ani buni după gratii.

Până să intre mascații peste ei, Tristan și Andrew “Cobra” Tate postau constant imagini care “gemeau” de opulență. Mașini de milioane de euro, trabucuri, mâncăruri și băuturi scumpe, haine de multe mii de euro și avioane private. În clipa de față sunt, însă, “la răcoare”, unde sunt reținuți pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.  Două fete le aduc acuzații grave milionarilor!

Ne-au invitat în vara anului trecut la Mykonos. Am ajuns acolo cu avion privat. Șampanie, poze, lux pe drum. Însă când am ajuns acolo, au început mici discuții între noi. Nu am acceptat ce ne-au cerut cu anumite persoane la solicitarea lor”, și-au început tinerele povestea.

Andrew și Tristan Tate, puși la zid: “Ne-au lăsat ‘amanet’ la Mykonos”

Andrew și Tristan Tate nu le-ar fi rămas, însă, datori fetelor pentru faptul că nu au fost de “bună credință”. “Cum se spune pe românește, ne-au lăsat ‘amanet’ acolo. Cu camerele de hotel neplătite și fără bilele de avion întoarcere. În contextul în care am fost acolo invitate de ei. Și am rămas acolo… Fără bilete de întoarcere! Am sunat peste tot pentru a ne împrumuta de bani pentru drumul de întoarcere, pentru a plăti cazarea. Au făcut un gest de adevărați milionari, ce mai putem spune?”, au încheiat tinerele, potrivit informațiilor CANCAN.RO.

Frații Tristan și Andrew Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile

Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, pe 29 decembrie 2022, de procurorii DIICOT, împreună cu două tinere românce, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Vineri, Tribunalul București a decis ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia va fi contestată la Curtea de Apel București.

Frații Tate sunt acuzați că, împreună cu cele două românce, una dintre ele fiind fostă polițistă la Secția 7 din București, “au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

Anchetatorii au arătat că au fost identificate, până acum, șase victime, toate recrutate prin metoda loverboy.

Sursa: Cancan

3 COMENTARII

  1. Ați fost „la” Mykonos sau „în” Mykonos? După cum vorbiți ne cam dam seama ce capacități intelectuale extraordinare aveti. Dar credeați ca „flacai”astia cheltuie bani cu voi , fara sa aibă și beneficii? Sau voi vă considerați niște super valori, niște super păsărele. Reveniți-vă, sau „dați-vă cu reveneală” ca e mai la modă . Sincer bine v-a făcut ca va lăsat amanet, ca să nu mai fiți creduli altădată și sa considerați ca sunteți niște valori, sa va iasă fumurile din cap. Oricum bănuiesc ca pana sa va ducă acești proxeneți, caci asta sunt în realitate în Mykonos nici nu auziserați de acest nume credeați ca e lângă Mamaia probabil.

  2. Ce mesaj , ai cheș te rezolva Tate cu femei . Vine vremea dezvăluirilor de prin hotelurile și casele conspirative ale aleșilor noștri . Sper sa nu treacă 50 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here