Cum va arăta cartierul ridicat de Niculiță în Copou

Copou Grand Residence – cel mai mare ansamblu rezidențial exclusivist din Iași

Situat în cea mai râvnită zonă a orașului, ferit de aglomerația urbană dar în același timp la mică distanță de centrul Iașului, într-o oază de liniște și verdeață, pe Aleea Mihail Sadoveanu, ansamblul rezidențial Copou Grand Residence va fi cel mai mare proiect imobiliar exclusivist. Construit pe un teren în suprafață de 35.000 mp, complexul este alcătuit din șapte corpuri de clădire cu regim de înălțime subsol, demisol, parter și 10 etaje, în care se vor regăsi 1.120 de apartamente, 1.250 locuri de parcare, spații comerciale, zonă de servicii, și o grădină interioară imensă, toate împreună însumând 125.000 mp construiți.

Grădină ca în marile orașe

O veritabilă oază de relaxare, grădina Copou Grand Residence va avea aproximativ 20.000 metri pătrați și  va impresiona prin varietatea vegetală și prin amenajarea peisagistică care va fi realizată cu cei mai buni specialiști în domeniu. Arborii care vor înfrumuseţa arealul vor avea înălțimi de până la 12 metri, printre aceștia regăsindu-se: paltini, cedri, brazi, molizi argintii și stejari. Peisajul feeric va fi completat cu mai multe specii de arbuști ornamentali: azalee, hortensii, trandafiri, camelii și multe altele. Asemeni parcurilor din marile orașe ale lumii, spațiul verde din Copou Grand Residence va include: alei de promenade, spaţii de relaxare, parc de joacă pentru copii, teren de tenis, pistă pentru biciclete, gazon special pe care oamenii se pot așeza pentru a se relaxa sau pentru a citi o carte.

Zona comercială și facilități

 

La fel ca în cele mai cochete orașe europene, Copou Grand Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie magazine de top, restaurante elegante care invită clienţii într-o incursiune culinară de neuitat, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală, etc. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market care să asigure confortul necesar și care vă va ”priva” de aglomerația din supermarketurile orașului.

Oferta de apartamente

În funcție de nevoi, viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere:

  • Apartament cu o cameră 42 mp – compus din cameră de zi, bucătărie, baie și hol
  • Apartament două camere 56 mp – compus din cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, două holuri
  • Apartament cu trei camere 73 mp – compus din cameră de zi, două dormitoare, bucătărie, baie, hol

Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare dispuse astfel: la nivelul solului 180 de locuri, la nivelul demisolului 570 locuri, iar la subsol 500 de locuri. La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice.

Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri ansamblul rezidențial. La amplasarea locuințelor s-a ținut cont de orientarea camerelor față de punctele cardinale, de vânturile dominante și de însorirea maximă în timpul verii. Materialele folosite în construcții, finisarea și dotarea acestora se aleg pentru a asigura un maxim de confort termic, acustic și estetic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here