CUM S-AU ÎNTORS DIN THAILANDA CUPLURILE DE LA INSULA IUBIRII?! DESPĂRȚIȚI SAU ÎMPREUNĂ?

Bianca Giurcă și Marius Moise sunt unul dintre capetele de afiș ale comentariilor publicului.

După primele episoade difuzate, fermierul a căzut în ispită chiar dinainte să ajungă în Thailanda, cuprins fiind de farmecele Oanei Monea. Până la final, Marius calcă strâmb, timp în care partenera de viață este supusă frământărilor sufletești intense. Bianca și Marius pleacă împreună de pe insulă, în pofida comportamentelor „îndoielnice” ale bărbatului. Drept dovadă, tânăra postează pe TikTok, în continuare, din casa celui care a căzut în ispită.

Bianca Giurcă l-a iertat pe Marius Moise după ce bărbatul a cedat în fața Oanei Monea (Foto: Instagram)

La polul opus, cuplul care nu atrage aproape deloc atenția este format din Iulian Clonț și Cristina Rancov. Soții au susținut pe parcursul emisiunii, încă de la testimoniale, că au venit la Insula iubirii pentru a demonstra că diferența considerabilă de vârstă nu este un impediment într-o relație. Drept dovadă, cei doi interacționează foarte puțin cu ispitele, urmând ca la finalul show-ului să plece împreună din Thailanda.

Tot într-o zonă „ternă” a afirmării sunt Ana Maria Măriuță și Marius Budin. Cei doi parteneri nu au fost prea vocali pe parcursul emisiunii, și-au răspuns întrebărilor, relația a fost consolidată și au plecat împreună de la Insula iubirii. Ana postează chiar filmulețe pe TikTok alături de iubitul ei, iar internauții îi critică pe motiv că nu și-ar respecta posibilele clauze de confidențialitate.

Ema Oprișan este însărcinată, actualmente, cu Răzvan Kovacs

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt de departe cuplul care captează atenția în această ediție de Insula iubirii. Ema prezintă un comportament gelos și posesiv, aspect recunoscut chiar de ea. Răzvan este de o dezinvoltură ieșită din comun, poate chiar sufletul petrecerii de pe insula băieților. Recent, au fost descoperite filmulețe cu Ema din perioada în care activa ca model de videochat, asta după ce în timpul emisiunii susținea că partenerul său ar fi fost cel care i-a deblocat latura amoroasă și i-a accentuat dezinvoltura. Sursele noastre mai susțin că în pofida parcursului dificil din cele trei săptămâni petrecute în Thailanda, sentimentele dintre cei doi au biruit. Acum, Ema este însărcinată cu Răzvan, femeia având, deja, un băiat dintr-o relație precedentă.

Ema Oprișan a fost model pe platformele pentru adulți (Foto: captură video)

Trecutul nu-i dă pace nici Claudiei Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan. Ambii sunt tatuați și au corpurile sculptate, iar joburile lor au avut ca fundament aspectul fizic. El a fost model de videochat, timp în care Claudia susține că a avut doar un cont pe o platformă pentru adulți pe care și-ar fi încărcat pozele sexy. Ei sunt singurii care ar fi plecat de pe insulă separați, chiar dacă reconcilierea s-a realizat ulterior. Cei doi încă se urmăresc pe Instagram și pot fi zăriți împreună la sala de forță unde mergeau și înainte de show-ul de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here