Cum arăta primul fast-food din România, în anul 1962. Ce mâncăruri puteai să comanzi

Dacăîn zilele noastre, conceptul de fast food este întâlnit la tot pasul, în urmă cu zeci de ani acest lucru era inexistent în România. 

Însă, în anul 1962, ceva s-a schimbat în București. Chiar în centrul Capitalei, pe bulevardul Magheru, a apărut conceptul de fast-food românesc. Această noutate a acelor vremuri a fost pusă în practică prin deschiderea primului bufet automat, locul în care bucureștenii puteau să guste din deliciile gastronomiei locale într-un mod rapid și eficient.

Potrivit unui video din acele vremuri, acel bufet automat se dorea să servească drept soluție pentru viața trepidantă a locuitorilor capitalei, unde timpul era o resursă prețioasă.

Bufetul automat nu era doar un loc unde puteai mânca pe fugă. Acesta era un simbol al progresului, al eficienței și al dorinței de a satisface nevoile consumatorilor. Cu preparate culinare diverse și băuturi prompt servite de automate, bufetul a devenit repede un punct de atracție.

Ce prețuri erau la bufetul automat de pe Magheru în 1962

Și prețurile erau pe măsură: gustări la doar 4 lei, sandvișuri de la 3 lei și produse de patiserie de la 1,50 lei. Era un loc unde puteai să-ți potolești foamea fără să-ți golești buzunarele.

Consumatorii erau încântați de noutate. În loc să aștepte la cozi interminabile, puteau să-și aleagă produsele preferate din automate și să se bucure de ele pe loc. Era o soluție la îndemână pentru viața agitată din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here