Cu o poza si-o postare, Cristina te lasa fara suflare

Diva saptamanii este o tanara focoasa de 19 ani, o ieseanca nascuta si crescuta in urbea celor sapte coline. Sinceri sa fim, Cristina Ciobotariu ne-a cucerit pe loc cu pozele in care-si etaleaza formele, dar si cu privirea-i seducatoare de vedeta de Hollywood.

Tot fotografiile postate pe pagina de facebook ne fac sa credem ca pentru tanara Cristina modelingul este mai mult decat o pasiune sau un moft adolescentin. Din pacate pentru masculii targului, Cristina este „luata”, aflandu-se intr-o relatie serioasa inca de anul trecut. Insa, o simpla privire admirativa nu poate fi considerata o crima, asa ca ne clatim ochii si ne vedem de treaba.

Cristinei nu-i place sa fie judecata, lucru pe care nici noi nu intentionam sa-l facem

„Inainte de a-mi judeca viata, inainte de a vorbi despre mine, incalta-te cu pantofii mei si parcurge drumurile pe care le-am parcurs eu. Traieste-mi durerile, bucuriile, indoielile. Traieste-mi anii pe care i-am trait eu, si cazi acolo unde am cazut eu, si ridica-te, asa cum am facut eu”, arata Cristina intr-o postare ce insoteste o poza provocatoare.

De remarcat ca la fiecare postare, admiratorii se inghesuie cu like-uri si complimente care mai de care mai poetice ori incarcate de profunzime… Noi ne oprim aici, fara prea multe comentarii si lasam pozele sa vorbeasca de la sine.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here