Cu așa posterior, are sigur viitor!

Săptămâna aceasta, responsabilă de salivă pe tastaturi,  mandibule căzute și creșteri de tensiune, este Gabriela Gherman. Gabriela a venit de la Rădăuți, a stat nițel la Iași pentru studii, piscina, mall etc. și a plecat la București, lăsându-ne singuri și cu un gol în suflet.

Cât timp a locuit Gabi la Iași, orașul era un loc mai bun, parcă era mai mult soare, la piscina Le Gaga apa era mai caldă… a plecat și nimic nu mai este la fel… Când își scotea trupul, model a la Brasil, la plimbare la Palas, deodată porneau fântânile arteziene, porneau caruselele, pocnea popcornul.

Corpul perfect al Gabrielei nu se înreține cu McDonald’s și KFC, ci cu sala și sacrificii. Uite așa a ajuns frumoasa rădăuțeancă să apară într-unul dintre videoclipul Innei. Cu posterioru-i ce o face de rușine și pe Jennifer Lopez și cu bustu-i mare cât o zi de post, nu știu cine a mai vazut-o și pe Inna acolo.

Acum, acolo la București, divina făptură este căsătorită cu „iubitul din tinerețe”, iar împreuna au făcut un copil frumos. Bine domna Gherman!

Andrei VILICHE

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here