Cristi Borcea, mai ”operat” decât toate femeile din viața lui

Nu erau suficiente bancurile pe seama faptului că este prolific ca și mascul, acum Cristi Borcea le dă din nou material didactic cârcotașilor și tabloidelor. Lumea s-a apucat să descifreze pe chipul milionarului harta intervențiilor estetice pe care și le-a făcut Borcea în ultimii ani.

E drept, că și-a făcut dintotdeauna, însă acum pare să fi pierdut oarecum controlul. Transformarea fosului şef de la Dinamo este vizibilă de pe marte, iar lumea este de părere că a exagerat.

La 50 de ani, trei căsnicii și 9 copii, Borcea a intrat în criza aceea care ne cuprinde pe toți, mai mult sau mai puțin. S-a tratat de bolile grave de care a suferit – de la mercurul din sânge și până la operațiile pe cord – și a avut grijă de sănătatea lui după gratii. Și, la fiecare permisie, mai turna un copil și își mai făcea o intervenție estetică.

”Borcea, actor invitat în Star Treck!”

Ultimele apariții ale lui Cristi Borcea au stârnit lumea în mediul online. Și au apărut și glumele, bancurile pe seama înfățișării fostului acționar dinamovist, una dintre ele fiind alăturarea cu un personaj din serialul Star Treck, cu Borcea drept ”special guest star”.

În altă ordine de idei, fostul şef al lui Dinamo nu se afla la prima operație, fiind un client fidel al medicilor esteticieni, însă intervențiile lui au fost extrem de discrete. Totuşi, la ultima sesiune de înfrumusețare, specialiștii cred că a cam exagerat cu botoxul și acidul hialuronic.

Experții s-au apucat și să-i citească pe chip operațiile, iar lista de intervenții de la nivelul feței au trecugt botoxul din frunte, și din jurul ochilor, acidul hialuronic din pomeți și în jurul bărbiei, a suferit o blefarplastie, iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele și părul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here