Costel Alexe, noul președinte al filialei județene a PNL

Deputatul Costel Alexe a câștigat fără probleme alegerile pentru șefia filialei județene PNL Iași, cu peste 300 din voturi, adică 80% din sufragiile delegaților prezenți. Alexe a adunat 303 voturi, iar principalul său contracandidat, omul de afaceri Dorin Cristea, 44. Arheologul Vasile Cotiugă, cadru didactic la Facultatea de Istorie a Universității „Cuza” a fost votat de 18 liberali, iar avocatul Dragomir Tomașeschi, de 4 membri.

În prima sa declarație în calitate de președinte, Costel Alexe a declarat că obiectivul PNL pentru anul 2020 este câștigarea funcțiilor de primar al municipiului Iași și de președinte al Consiliului Județean.

„Alegerile de astăzi reprezintă un nou început pentru PNL la Iași. Mărturisesc că cele 80% dintre sufragiile pe care mi le-au acordat colegii mei mă onorează și mă obligă în același timp. Am ferma convingere că după aceste alegeri toți colegii mei liberali din județul Iași se vor pune la aceeași masă. Trebuie să fim mult mai combativi, să facem o opoziție constructivă la ceea ce înseamnă PSD la Iași. Vreau să transmit tuturor ieșenilor că aleșii noștri locali, fie că vorbim de grupul consilierilor județeni, fie de grupul consilierilor locali, vor aborda cu mare atenție problemele și prioritățile pe care le au ieșenii. Îmi doresc foarte mult să înțeleagă că în acest mandat, eu, în calitate de președinte PNL Iași, îmi propun să construiesc o alternativă firească și puternică la PSD. Îmi doresc ca în anul 2020, Iașul să aibă primar liberal și președinte al Consiliului Județean”, a declarat Costel Alexe, imediat după anunțarea rezultatelor alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here