A murit Constantin Neculau, fost viceprimar al Iaşiului

Potrivit Ziarul de Iasi, fostul viceprimar al Iașului Constantin Neculau a murit, după ce, în ultimii ani, a avut probleme grave de sănătate.

În 2011 el a suferit un accident vascular cerebral. Constantin Neculau a fost viceprimar în perioada 2004 – 2008, și a avut mai multe mandat de consilier local.

În ultimii ani, fostul viceprimar s-a retras din viața publică locală în contextul problemelor de sănătate. În plan politic, Neculau a fost membru PRM și, ulterior, PSD.

„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 – 2008). Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here