Conferință și lansare de carte: CARTEA MAESTRULUI INTERIOR – Horia Francisc Țurcanu

23 mai 2024,  ora 18.00 – Locație: Casa Armatei

Cea de-a treia ediție a Cărții Maestrului Interior este lansată la Iași, iar tu ești invitat/ă să sorbi din energia acestei mari Călătorii, în care suntem cu toți, Călătoria Inimii.

Viața noastră nu e altceva decât o Călătorie a Inimii, sau a Conștienței, și este o Școală la capătul căreia ne așteaptă Maestrul din noi înșine.

Acest eveniment este shortcut, către ceea ce suntem cu adevărat.

Cost intrare 35 lei – Înscrieri la eveniment https://calatoriainimii.ro/…/conferinta-maestrul…/

Precomandă Cartea Maestrului Interior și beneficiezi de acces gratuit la Conferința

aici https://calatoriainimii.ro/…/cartea-maestrului-interior/

 

24 – 25 mai  – Horia & Elena Francisc Țurcanu

Workshop: Practica Prezenței – Respirație Holotropică – Dansul Inimii

Inscrieri:  https://calatoriainimii.ro/practica-prezentei-respiratie-holotropica/

 

Horia Francisc-Țurcanu

Autor, terapeut și călăuză în lucrul cu stările extinse ale Conștiinței.

Dar, înainte de toate, este un mistic, a cărui consacrare este aceea de a împărtăși cu ceilalți mijloacele experienței deschiderii și Cunoașterea care derivă din ea.

Astfel a fondat împreună cu Elena Francisc-Țurcanu,  Școala Maestrului Interior, întemeiată pe experiența directă a expansiunii de Conștiință.

Este creatorul a numeroase programe de Dezvoltare Personală și Spirituală,  întemeiate pe experiența directă a expansiunii. A structurat și sintetizat ansamblul de practici experiențiale și concluzii teoretice numite Calea Maestrului Interior, orientări precum Practica Respirației Conștiente și a Stării de Prezență sau Respirația Inimii.

Este scriitor, filosof și poet, a publicat numeroase articole, eseuri și interviuri pe teme de psihologie transpersonală, spiritualitate și filosofie. Susține conferințe pe teme de expansiune a Conștiinței, dezvoltare personală și spirituală. Creează programe personalizate de explorare interioară și transformare spirituală a vieții.

Este autorul Cărții Maestrului Interior și creatorul revoluționarului Model Sferic al Conștiinței, o nouă hartă a realității și baza teoretică a Școlii Maestrului Interior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here