CONCERT FUEGO, VINERI, LA AMFITEATRUL PALAS

Amfiteatrul Palas continuă să-i surprindă pe ieșeni cu spectacole pentru toate vârstele. În acest sfârșit de săptămână, melomanii se vor întâlni cu Fuego și Stela Enache.

Seria evenimentelor din august continuă cu un concert de excepție, la Amfiteatrul Palas. Vineri, pe 17 august 2018, de la ora 20.30, cortina se va ridica pentru un invitat special, Fuego. Interpretul va încânta publicul cu un show complet, în care vor fi fredonate cele mai îndrăgite melodii ale sale, de o sensibilitate aparte. Nostalgicii și cei care apreciază muzica cu mesaj vor asculta live piesa „Sărut, femeie, mână ta!” și alte cântece cunoscute ale interpretului. Alături de Fuego va urca pe scenă și Stela Enache, o voce care a scris pagini importante ale muzicii românești. În compania celor doi artiști iubiți, spectatorii se vor bucura de o seară de neuitat, a cărei vedetă este muzica.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here