Concert caritabil pentru Rodiana la Cafeneaua Piata Unirii

Rodiana este o tânără veselă implicată in diferite acțiuni de voluntariat si proiecte pentru comunitate, super talentată, cu o voce minunată si apreciată de toate persoanele cu care interacționează. Ea ste o luptatoare si o putem sustine pe tot parcursul luptei impotriva unei boli crunte. prin strangerea de bani, Andreea Rodiana Fumu isi va putea asigura un tratament in valoare de 70.000 de Euro la o clinică privată din Viena.
Haideti sa o ajutăm pe Rodiana să rămână in continuare același om talentat, plin de viață și cu zâmbetul pe buze !
Noi credem ca fiecare merita  sanse egale la a avea parte de momente inedite mai ales in perioada adolescentei. Asadar noi, Interact Iasi dorim sa oferim un sprijin in atingerea acestui obiectiv si am ales de aceasta data sa ii fim alaturi Andreei Rodiana. Am fost coplesiti de cazul sau si incercam sa facem lucrurile putin mai bune in viata sa pe data de 15 martie, joi, in Cafeneaua Piata Unirii.
Artiștii care ne vor incanta la acest spectacol sunt Alexia și Matei, pe care îi cunoașteți de la Eurovision, dar și Maria Radeanu, fosta concurenta la Vocea României.
Alexia și Matei sunt doi tineri talentați din  Iasi. Duetul lor este un proiect care a luat nastere acum un an. Pana acum au cantat in recital la festivalul international de muzica pentru copii si adolescenti “Music for kids” si de curand s-au intors din Italia, unde au ajuns pana in semifinala concursului european de muzica Tour Music Fest, unde au ocupat locul 5 din peste o suta de concurenti.
De asemenea, sunt cei mai tineri finalisti Eurovision Contest Romania 2018
Maria vine din Iasi si canta de cand se stie. La varsta de 5 ani, mama a dus-o la canto si profesoara i-a insuflat pasiunea pentru muzica. In clasa intai a mers la liceul de muzica unde a studiat vioara. Este colaboratoare la Opera de 7 ani.
Mosteneste talentul de la tatal ei, care canta din pasiune. Vorbeste cu emotie despre familia ei, pe care o iubeste foarte mult. Mai are un frate mai mare, care a studiat pianul timp de 4 ani si 8 ani violoncelul. Maria studiaza vioara de 11 ani, canto clasic de 5 ani si pianul de 10 ani. A ajuns pana in sferturile de finala in ultima ediție “Vocea Romaniei” si a avut bucuria de a lucra alaturi de Tudor Chirila, antrenorul sau, si multi profesioniști de la care a invatat cu pasiune. E studioasa si foarte muncitoare, ambitioasa si iubeste muzica. E dependenta de prieteni.
Clubul Interact Iași este o organizație non-guvernamentala, non-profit, pe baza de voluntariat, ce susține implementarea și organizarea proiectelor caritabile, promovând totodata implicarea sociala și interculturalitatea. De asemenea, clubul Interact Iași este afiliat cluburilor Rotaract Iași, respectiv Rotary Iași, asumandu-si același reper în ceea ce privește scopul său în societate: „Service above Self” (” A servi mai presus de sine”).
Daca vrei si tu sa faci o schimbare, sa fim uniti pentru a ajuta o tanara frumosa, talentata si care are toata adolescenta plina de lucruri nedescoperite inca, inainte, te asteptam sa fii alaturi de noi la evenimentul caritabil care are ca scop strangerea unei sume de bani pe baza de donatii pentru Rodiana, pentru a contribui la continuarea drumului sau. Va asteptam cu mare drag intr-un numar cat mai mare!
Daca nu puteti ajunge la eveniment se poate dona in conturile:
RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont RON
RO16BTRLEURCRT0359194901 – cont EURO
Titular cont: Fumu Carmen Maria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here