Concept Park – În Tătărași, lângă parc. Trai liniștit și aer curat.

Poziționat în Tătărași, în zona parcului Ciurchi, Concept Park se distinge printr-o arhitectură modernă, cu accente puternice și o volumetrie atractivă. Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă urbană, dar verde a orașului! Distanța de doar 30m până la cel mai mare parc pentru copii din zonă, garantează un trai liniștit și aer curat.

Concept Park beneficiază de sprijinul unei echipe profesioniste de ingineri, constructori și arhitecți cu experiență dovedită în proiecte similare.

Atât proiectele imobiliare finalizate până în prezent de MCM Construct – peste 120.000mp de locuinte, spații comerciale și birouri (Lazăr Residence, Concept Residence, Concept Sălciilor, Concept Family, Vasile Lupu Residence, Premium Rezidenz), cât și cele aflate în stadiu actual de dezvoltare, ce insumeaza peste 200.000mp de locuințe, spații comerciale și birouri (Concept City, Concept Life, Lazar Zentrum, Lazar Residence – Tronsonul 7, Rosetti Green Lifestyle), sunt considerate repere imobiliare și s-au dovedit a fi investiții sigure, cu un randament financiar ridicat.

Construim responsabil pentru a menține valoarea în timp și pentru a oferi locuințe cu un standard de locuire ridicat. Cu un regim de înălțime P+10E, Concept Park beneficiază de o poziționare ideală din punctul de vedere al mijloacelor de transport în comun și al accesului rapid la școli, grădinițe, supermarket-uri, spitale și centre medicale. Poziția retrasă a imobilului în raport cu artera principală de acces din Tătărași, precum și distanța de doar 30m pâna la cel mai mare parc pentru copii din acest cartier, garantează un confort deosebit. Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zona urbană, dar verde a orașului!

Apartamente noi cu 1, 2 și 3 camere

Concept Park va dispune de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, cu suprafețe între 40mp si 67mp sau si mai mari, de 4 camere, cu optiunea de compartimentare la comanda. Confortul și stilul de viață modern pe care le meriți se reflectă în locuințele atent gândite și proiectate, în funcție de nevoile actuale. Configurate în 10 de tipuri, apartamentele sunt ideale pentru tinerii cu un stil de viață dinamic sau cuplurile tinere cu copii. Apartamentele sunt spațioase, confortabile și integrează numeroase soluţii tehnice care reduc substanțial costurile de întreținere și oferă un climat sănătos. Descoperă acum apartamentele Concept Park cu ajutorul tururilor virtuale.

Explorează acum tururile virtuale ale apartamentelor Concept Park

Accesează site-ul pentru a vedea cum poate fi apartamentul tău nou din Concept Park sau cum îl poți personaliza și ce fel de mobilier ți se potrivește. Click aici pentru video de prezentare.

 

 

 

 

Concept Park devine căminul drag al familiei tale. Programează o întâlnire la sediul nostru, pentru a-ți prezenta pe larg apartamentele, beneficiile lor și avantajele achiziției PROMO la 0756 221 513 sau pe www.conceptpark.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here