Compania Awin Global angajează specialiști pentru noul birou din ansamblul mixed-use Palas Iași

Awin Global, companie specializată în furnizarea unei platforme on-line de marketing afiliat, îşi consolidează biroul din România, deschis în anul 2023, la Iaşi, prin extinderea echipei. Planurile de dezvoltare pentru locaţia situată în ansamblul mixed-use Palas vizează angajarea de personal pentru mai multe posturi, inclusiv pe poziţii de juniori. Compania caută specialiști în domenii variate, precum IT, marketing, finanțe şi servicii clienţi. Unul dintre beneficiile definitorii pe care Awin Global îl oferă tuturor angajaţilor din întreaga lume este săptămâna de lucru de 4 zile (Flexi-Week).

 

Virpy Richter, CFO Awin, a declarat următoarele referitor la planurile de la Iași:

Iași a fost una dintre cele mai atractive opțiuni pe care le-am luat în considerare atunci când ne-am extins echipa. Am analizat mai multe posibilități, țări potențiale candidate, din multe puncte de vedere. Trăsăturile culturale ale României rezonează cel mai bine cu ceea ce reprezintă Awin și cultura noastră organizațională. Apoi am evaluat mai multe orașe: București, Iași, Cluj-Napoca și, în final, am luat decizia de a deschide noua noastră locație aici, în capitala culturală a Moldovei. Există atât de mulți candidați care au o educație universitară grozavă în laşi, cu competențele pe care le căutam, precum și cu abilitățile lingvistice puternice pe care le prețuim. Avem în prezent 90 de angajati, cei mai mulţi în Iasi, dar şi unii din alte oraşe ale ţării. Planul nostru este să extindem echipa până la sfârșitul anului cu încă 30-40 de membri. Pentru anul 2025 vom face proiecții în ultimul trimestru al anului 2024.”

 

Birourile Awin Global sunt situate în clădirea United Business Center 3 din ansamblul mixed-use Palas, au o suprafaţă de 800 mp şi beneficiază de o panoramă superbă spre Palatul Culturii. Angajații Awin se bucură de beneficiile care fac parte din cultura companiei, cum ar fi: săptămâna flexibilă de lucru, platforme interne de învățare, cursuri de limbi străine, abonamente pentru sănătate, indemnizații pentru mobilier pentru telemuncă, programe de wellbeing și alte avantaje pe întreaga durată a anului.

 

Din 2018, Awin s-a îndreptat către o abordare centrată pe oameni pentru a oferi angajaţilor un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată. Aceasta a inclus şi  implementarea programului flexibil și munca săptămânală la domiciliu. Când a început pandemia de COVID-19, Awin a fost forţată să accelereze munca de la distanță în toate regiunile, la nivel global. În aprilie 2020, Awin a implementat săptămâna de lucru de 4 zile și jumătate pentru a permite angajaţilor un timp liber suplimentar pentru odihnă şi relaxare, cu scopul de a face faţă mai bine provocărilor din pandemie. Rezultatele acestui proiect pilot au fost pozitive, 93% dintre angajați raportând că s-au simțit sprijiniți de Awin în timpul pandemiei. În 2021, compania a implementat complet Flexi-Week, angajații putând să-și ia o zi liberă pe săptămână, lucrând patru zile întregi, sau pot alege să împartă a cincea zi, lucrând trei zile întregi și două jumătăți de zi.

 

Despre Awin

 

Din anul 2000, Awin Global a fost pionier în parteneriate de marketing afiliat. În ultimii 24 de ani, compania a jucat un rol esențial în stabilirea standardelor din industrie prin dezvoltarea tehnologiei inovatoare, furnizarea unor servicii excelente și introducerea mărcilor de top la nivel mondial în platforma proprie de marketing afiliat. Awin Global conectează companiile din segmentele de retail, telecomunicații, călătorii și finanțe cu clienții din întreaga lume. Parte a grupului Axel springer şi United Internet Groups, alături de ShareASale şi Commission Factory, rețeaua Awin este globală, fiind compusă din 16 birouri din întreaga lume, cu peste 1.400 de angajați.

 

Platforma Awin reuneşte peste 1 milion de editori de conţinut şi peste 30.000 de retaileri. În ultimul an financiar, Awin a generat venituri de 17 miliarde de euro pentru agenții săi de publicitate și 1,3 miliarde euro pentru editorii săi. Platforma amplă de marketing afiliat a Awin le oferă companiilor din numeroase industrii instrumentele pentru a se extinde online și pentru a crea parteneriate de încredere. Pilonii care stau la baza acestei platforme inovatoare sunt puterea alegerii, controlul şi capacitatea mare de personalizare.

 

Anul 2025 va fi al 25-lea an în industrie pentru Awin şi va marca acest moment organizând un eveniment de amploare în Portugalia – Global Think Tank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here