Cîțu, premier preferat de UDMR, în ședință. `Altfel se rupe PNL`. Liberalii, reticenți față de Grindeanu din cauza OUG 13

Sunt detalii foarte importante din ședința PNL, PSD și UDMR. Potrivit unor surse participante la ședința de ieri seară, Kelemen Hunor a declarat că nu poate exista o altă propunere a PNL, decât președintele partidului Florin Cîțu, pentru că altfel, se rupe partidul. Asta după ce s-a admis ca Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor sunt propuneri oficiale de prim-ministru pentru UDMR și PSD.

Surse susțin că Florin Cîțu ar fi vorbit cel mai puțin în această ședință, iar Paul Stănescu l-a intrebat de ce vorbește puțin, în condițiile in care la ei, ”șefii vorbesc” non-stop. Florin Cîțu ar fi spus că el anunță doar decizii.

Totodată, surse participante la ședință au mai declarat că Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au susținut că PSD intră la guvernare doar pentru că este momentul să facă asta pentru națiune.

Liberalii susțin însă că cei care insistă foarte mult ca PSD sa intre la guvernare sunt Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, dar că liberalii sunt foarte reticenți fata de Grindeanu, din cauza OUG 13. Potrivit acelorași surse, unii lideri PSD se tem ca liberalii să nu meargă până la urmă spre USR, dacă nu există un rezultat în negocierile cu PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here