Tarifele de la Ciric au scăzut la jumătate în cazul celor care închiriază bărci sau hidrobiciclete pentru 30 minute

Ieşenii  cu mai puţine posibilităţi care vor dori să se plimbe cu barca sau hidrobicicleta, la Ciric, vor avea avea posibilitatea să închirieze ambarcaţiunile şi pentru o jumătate de oră, nu doar pentru o oră. 

În privinta tarifelor, acestea vor fi tot la jumătate, adică 10 lei ambarcaţiunea în timpul săptămânii şi 15 lei, în week-end. Această propunere a venit din partea consilierului local PSD Daniel Mătăsaru şi a fost susţinută de colegii săi din Consiliul Local.

                                                   

Tot la Ciric, municipalitatea a scos la închiriat patru terenuri, de 15 şi 20 de metri pătraţi, pentru care a primit cinci oferte de construire a unor chioşcuri. Cel mai căutat spaţiu a fost cel din zona piscinei mari, unde chiria a depăşia de aproape patru ori suma de la care s-a pornit licitaţia cu strigare.

 

„Spaţiul de 20 mp din zona piscinei mari a avut un preţ de pornire de 1.140 lei, preţul de adjudecare  de 4.100 lei venind de la SC SYSTEM CONSTRUCT SRL. Spaţiul de 15 mp din zona piscinei mici a avut un preţ de pornire de 855 lei/lună, fiind adjudecat de Întreprinderea Individuală Gafiţa Cristina cu 2.000 lei/lună. Spaţiul de 20 mp din zona grătarelor din  partea dreaptă a drumului spre Aeroport a fost adjudecat cu 1.180 lei/lună de către  SC ROMAN ENGINEERING SRL, preţul de pornire fiind de 1.140 lei/lună. SC SYSTEM CONSTRUCT SRL şi-a adjudecat şi spaţiul de 15 mp din zona gonflabilelor cu 3.000 lei, în acest caz preţul de pornire fiind de  855 lei/lună”, a precizat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here