Cine i-ar fi ajutat pe copiii criminali ai vrăjitoarei Sidonia să scape din pușcărie. Interlopii s-ar fi lăudat că au plătit o sumă uriașă, în euro

La scurt timp după ce fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu printr-o decizie a magistraților Curții de Apel Ploiești, în mediile interlope apropiate clanului Fabian a apărut o informație care ar trebui să justifice eliberarea inexplicabilă a celor trei tineri acuzați de omor. Oamenii vorbesc despre o presupusă declarație neașteptată, depusă la dosar chiar de către unul dintre martorii-„cheie”, care, în schimb, ar fi primit o sumă foarte mare de bani. 

Hotărârea de luni a judecătorilor Curții de Apel Ploiești, prin care cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu, a provocat o furtună generală în mass-media. Totodată, conform reacțiilor de pe platformele de socializare, eliberarea celor trei criminali, după numai trei luni, a provocat revoltă și în penitenciare, în rândul deținuților care au reproșat faptul că instanțele nu cântăresc faptele cu aceeași măsură. Deținuții s-au plâns de faptul că au stat perioade foarte lungi în stare de arest, pentru mult mai puțin.

Frații Laurențiu, Louis Justin și Armando George Marin au fost arestați preventiv, în ianuarie, după ce l-au înjunghiat mortal, la o petrecere organizată într-un restaurant din Padina, pe unul dintre apropiații liderului interlop Florin Ghinea, zis Ghenosu.

Scena crimei a fost filmată

Scandalul a izbucnit după ce băieții vrăjitoarei Sidonia și ai liderului interlop Fabian ar fi jignit-o pe soția bărbatului respectiv, pe motiv că femeia dansa pe masă. Soțul acesteia i-ar fi lovit, iar cei trei tineri, din răzbunare, l-ar fi omorât cu bestialitate.

Scenele de groază au fost surprinse din mai multe unghiuri de camerele de supraveghere, drept pentru care toată lumea a putut să vadă în ce mod a fost măcelărit târgovișteanul Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani.

Pe acest fond, surse apropiate familiei celor trei tineri acuzați de omor au declarat, pentru Gândul, că liberarea lor s-ar fi făcut pe baza unor declarații date chiar de către soția lui Sorin Anghel.

Clanul Fabian ar fi plătit două milioane de euro

Sursele citate au precizat că femeia ar fi spus că soțul ei a fost cel care a început conflictul și i-ar fi atacat pe băieții liderului interlop Fabian și ai vrăjitoarei Sidonia. În acest sens, spun sursele citate, membrii clanului Fabian ar fi făcut chetă și ar fi plătit o sumă care ar fi achitat în jur de două milioane de euro.

Unul dintre martorii citați în dosar este și cântărețul Alex Velea, care, în noaptea respectivă, a fost văzut de către martori în timp ce stătea la masă cu băieții Sidoniei, însă nu ar fi avut nicio legătură cu incidentele sângeroase, care au avut parte mult mai târziu.

Sursa – Gandul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here