Cheșcu transformă clădirea de birouri de la „Doi Băieți” în bloc de locuințe

Omul de afaceri Gheorghe Cheşcu, supranumit „Stăpânul Tătăraşului”, a decis transformarea clădirii de birouri din zona „Doi Băieţi” în bloc de locuinţe. Lucrările sunt în toi, iar apartamentele vor fi date în folosință cel târziu în luna septembrie a acestui an, susţine dezvoltatorul pe pagina de prezentare a proiectului.

 

„Stăpânul Tătărașiului” va înălţa cu un etaj imobilul situat pe strada Ciurchi nr. 146-150, potrivit certificatului de urbanism, eliberat societăţii Flux SRL de Primăria municipiului Iaşi la începutul acestei luni. Cheşcu a mai solicitat municipalităţii eliberarea documentelor pentru realizarea de amenajări interioare şi exterioare în vederea schimbării destinaţiei imobilului existent în spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, respectiv.

 

Citește și Cheşcu vrea clădiri ca la Palas. „Regele Tătăraşiului” a cheltuit 350.000 de euro, dar este blocat de noul PUG

 

Până la finele anului trecut, timp de mai mulţi ani, Cheşcu a avut chiriaş compania E.ON Distribuţie Moldova SA, de care însă s-a despărţit cu scandal, ulterior îndreptându-se împotriva acesteia şi în instanţă.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here