Cel mai mare ansamblu rezidențial din Copou, aproape de finalizare. La Copou Garden Residence începe amenajarea parcului de două hectare

Lucrările la proiectul construit de către dezvoltatorul Daniel Niculiță în Aleea Sadoveanu se apropie de final @ Toate cele șapte blocuri ale ansamblului au structura finalizată și se află la stadiul de finisare și amenajare a spațiilor comerciale @ Parcare subterană de 1200 de locuri este finalizată în proporție de 90% @ Omul de afaceri Daniel Niculiță estimează că proiectul va fi finalizat înainte de termenul preconizat @ Proiectul înregistrează un real succes, existând o cerere crescută de cumpărare datorită poziționării excelente, a facilităților și a standardelor înalte oferite clienților, și nu în ultimul rând datorită celor 20.000 mp de spații verzi de care vor beneficia locuitorii Copou Garden Residence.

 

Stadiu Șantier

 

Lucrările la Copou Garden Residence au avansat rapid, respectând toate termenele de execuție, iar dezvoltatorul estimează că proiectul va fi finalizat înainte de termenul stabilit la începerea lucrărilor.

În acest moment toate cele șapte blocuri ale ansamblului au structura finalizată și se află la stadiul de finisare și amenajare a spațiilor comerciale, iar uriașa parcare subterană de 1200 de locuri este finalizată în proporție de 90%.

Dezvoltatorul estimează că luna viitoare va finaliza lucrările la parcarea subterană după care va trece la amenajarea grădinii de 20.000 mp.

Dezvoltatorul a implementat mai multe măsuri pentru ca viitorii rezidenți să nu fie afectați de creșterea accelerată a prețurilor la materialele de construcții și a schimbărilor din sectorul imobiliar.

Ansamblul Copou Garden Residence respectă toate termenele de execuție. Pe lângă faptul că întreg proiectul va fi finalizat conform documentelor, viitorii rezidenți nu au fost afectați de toate schimbările de pe piața imobiliară pe tot acest parcurs. Șantierele sunt aproape de finalizare, trecând la o nouă etapă: cea a finisajelor și a amenajărilor spațiilor comerciale, cât și a grădinii interioare., a declarat Daniel Niculiță.

 

Parcare subterană de 20 milioane de euro

 

Lucrările la cea mai mare parcare subterană rezidențială din Iași sunt finalizate în proporție de 90%. Investiția de aproximativ 20 milioane de euro va crea 1.200 de locuri de parcare pentru clienții proiectului Copou Garden Residence.  Parcarea subterană va avea o suprafață desfășurată de 38.000 mp, fiind dispusă pe două niveluri. Întreaga parcare va beneficia de sistem de acces pe bază de cartelă, de un sistem video performant pentru supraveghere, de ventilație și instalații de ultimă generație pentru a depista și stinge eventuale incendii. La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Accesul din și înspre parcarea subterană se va putea face cu lifturile ce urmează a fi montate, atât direct din clădirile de apartamente, cât și din exterior, din parcul complexului.

 

Grădina urbană de două milioane de euro

 

După finalizarea parcării subterane, dezvoltatorul Copou Garden Residence va începe amenajarea parcului din cadrul complexului. Dezvoltatorul Daniel Niculiță spune că investiția va depăși 1,5-2 milioane de euro pentru cel mai mare parc rezidențial din Iași. Amplasat într-o zonă neviciata de poluarea generată de traficul intens din interiorul orașului, ansamblul Copou Garden Residence va dispune de cel mai mare parc verde rezidențial din Iași, proiectat ca o oază de relaxare și de bucurie pentru cei mari și cei mici deopotrivă. Grădina de 20.000 mp va fi unică în Iași și va impresiona prin diversitatea de vegetație și prin amenajarea peisagistică realizată de profesioniști renumiți din Italia care au dezvoltat un design ce combină stilul urban cu cel natural. Așa a apărut un tip de mediu complet nou, ecologic și natural, precum și activ social. Pe lângă varietatea de arbori și arbuști ornamentali, spațiul verde din Copou Garden Residence va include alei de promenadă, zone de relaxare, terenuri de tenis, zone pentru alergat, parcuri de joacă pentru copii sau patinoar în sezonul rece.

 

Infrastructură și utilități de jumătate de milion de euro

 

Dacă în urmă cu doar câțiva ani zona arăta deplorabil, cu căi de acces din pământ și rețele de utilități inexistente sau subdimensionate, acum lucrurile au intrat pe un făgaș normal. După ce a asfaltat toate drumurile pe cheltuiala sa, dezvoltatorul Copou Garden Residence a executat lucrările la branșamentele la apă și canalizare, cu debitul si presiunea specifice unui complex rezidențial de lux. Traseul rețelei se întinde pe o distanță de aproximativ 1 km și deservește aproximativ 2000 de locuințe. În momentul de față toți rezidenții din zona adiacentă proiectului pot circula pe drumurile asfaltate de către dezvoltator și au acces la toată rețeaua edilitară finanțată de proprietarul Copou Garden Residence, Daniel Niculiță. Costurile lucrărilor au fost de 500.00 de euro.  Schimbarea la față a zonei este una evidentă, în decurs de doar trei ani de zile de la un teren în paragină și drumuri de pământ, la o infrastructură modernă, specifică unui oraș european.

 

Zona comercială

 

Copou Grand Residence va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie magazine de top, restaurante elegante, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită. Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de dezvoltator: grădiniță și scoală primară, sală de fitness, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală și SPA sau patinoar în sezonul rece. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market care să asigure confortul necesar și care vă va ”priva” de aglomerația din supermarketurile orașului.

 

Apartamente de lux

 

Copou Garden Residence a fost proiectat și gândit cu scopul de a redefini standardele locative din Iași, oferind avantajele reale celor ce își doresc să înceapă o viață nouă într-un zonă deosebită și într-un apartament cu un grad ridicat de confort. Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

 

Oferta de apartamente

 

În funcție de nevoi, viitorii membri ai comunității  vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere:

  • Apartament cu o cameră 42 mp – compus din cameră de zi, bucătărie, baie și hol
  • Apartament două camere 56 mp – compus din cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie, două holuri
  • Apartament cu trei camere 73 mp – compus din cameră de zi, două dormitoare, bucătărie, baie, hol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here