Cea mai tare din oraș, MILF-ul cu un  piept uriaș!

Amalia Oțel se numește făptura din cauza căreia, de la o vreme, nu mai putem pune geană pe geană. Ultima dată când am văzut o astfel de campioană a fost în Baywatch și aia era Pamela Anderson care, spunem noi, e câteva clase sub doamna de oțel de la Iași.

Nu știm mare lucru despre Amalia, dar știm că viața noastră nu va mai fi la fel ca înainte să o vedem pe fabuloasa blondină. Pozele cu ea în costum de baie fac minuni. O plantă bleagă din birou s-a ridicat și a înverzit când un coleg a intrat pe profilul zeiței blonde.

 

Pe lângă trupul bombastic, aducător de divorț și de medalii la culturism, sexoasa blondă mai  și are un ditamai spiritul antreprenorial. Bombastica blondină manageriază un cazinou și un salon de înfrumusețare cu ștaif de la noi din târg.

 

Cu Amalia va sfătuim să mergeți pe principul „look but don’t touch” pentru că frumoasa noastră este căsătorită, fericită și cu copil.

Voi, cuceritori pe Facebook, abțineți-vă. Soțul Amaliei, domnu’ Oțel îi cumpără mașini și diamante de sute de mii de euro și arată ca o locomotivă. E spre binele vostru!

Andrei Viliche

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here