Ce a făcut Babs cu mașina de 100.000 de euro primită cadou de la Dorian Popa, după despărțire

La doar o lună de la oficiala lor despărțire, Babs, fosta parteneră a lui Dorian Popa, pare hotărâtă să șteargă orice amintire legată de actorul în viața ei. Potrivit CANCAN.RO, fosta iubita a decis să pună în vânzare mașina în valoare de aproape 100.000 de euro, primită cadou de la Dorian.

Chiar dacă în public cei doi își păstrează imaginea și nu își arată animozitățile, în spatele scenei, relația lor s-a încheiat fără sentimente calde sau cuvinte de bine. Apropiații lor au dezvăluit că Babs nu a reacționat cu entuziasm la decizia actorului, chiar dacă relația lor nu mai funcționa de aproximativ un an și devenise mai mult una de prietenie. Unul dintre factorii ce au contribuit la separare a fost programul încărcat al lui Dorian, care îl ținea departe de acasă pentru perioade îndelungate. Au existat, de asemenea, zvonuri despre posibile infidelități ale lui Dorian, însă nu au fost prezentate dovezi concrete, ceea ce a transformat aceste zvonuri în simple bârfe.

Sursele au mai dezvăluit că intimitatea dintre cei doi dispăruse cu mult timp înainte de despărțire, însă niciunul dintre ei nu avusese curajul să facă primul pas spre separare. După un deceniu petrecut împreună, obișnuința a fost un factor greu de depășit, iar decizia de a se despărți a fost amânată mult timp, în special din teama reacției publicului și a presei. În cele din urmă, Dorian a luat hotărârea de a pune capăt relației.

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost parteneri timp de 11 ani, iar despărțirea lor a marcat un moment dificil pentru amândoi. Babs, în special, a trebuit să facă față unor schimbări semnificative, inclusiv mutarea din casa lui Dorian, unde își avea atelierul de croitorie, o afacere de care se ocupa de mulți ani. Cu eforturi susținute, ea și-a procurat o nouă locuință și a lucrat la amenajarea ei.

De asemenea, Dorian a dorit să facă schimbări în viața sa după plecarea fostei iubite. El a început să demonteze scara exterioară laterală de la casa sa din Domnești, cu planuri de a transforma mansarda, fostul atelier, într-un spațiu de lucru și birou, cu intrare doar din interior. În ceea ce o privește pe Babs, ea este hotărâtă să își înceapă o nouă etapă fără urme ale prezenței lui Dorian și a scos la vânzare mașina primită cadou de la actor, un Mercedes E-Coupe 220, evaluat la aproape 100.000 de euro. Sursele sugerează că valoarea actuală a mașinii ar fi în jur de 40.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here