Caz cutremurător noaptea trecută: O tânără din Neamț l-a ucis pe vecinul său cu un cuțit

Woman hand holding big knife. Aggressive woman.

Caz cutremurător noaptea trecută, în jurul orei 21.00, la Roznov, în județul Neamț. O femeie în vârstă de 29 de ani și-a înjunghiat mortal vecinul de 57 de ani, în urma unui conflict.

Poliţiştii din Neamţ au deschis o anchetă după ce o femeie de 29 de ani a înjunghiat mortal un bărbat de 52 de ani. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care tânăra i-a luat viața bărbatului. Între cei doi nu existau relații de rudenie sau de altă natură.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că, miercuri seară, poliţiştii din Roznov au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost înjunghiat.

„La faţa locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuieşte fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuţit i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la faţa locului, a declarat decesul bărbatului”, au precizat poliţiştii, potrivit News.ro.

Cercetările au fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here