Cătălin Ivan: “Un singur om a înțeles din votul din decembrie că poate avea putere absolută în România”

Euro-parlamentarul Cătălin Ivan a scris pe pagina lui de Facebook după moțiunea de cenzură că este dezamăgit de rezultatul votului.

„Dezamăgit de rezultatul de astăzi, nu le găsesc o vină foarte mare senatorilor şi deputaţilor. A fost prea puţin vorba despre Grindeanu sau despre Dragnea. A fost vorba despre ce am câştigat în urmă cu aproape 30 de ani şi riscăm să pierdem.

Un singur om, susţinut de câţiva îmbogăţiţi din banii publici, certaţi cu legea, având averi uriaşe pitite prin diferite colţuri ale lumii, a înţeles din votul românilor din decembrie anul trecut că poate avea puterea absolută în România. A confiscat cel mai mare partid din România, a pus stăpânire pe Parlament şi-i mai trebuie Guvernul. L-a avut şi pe acesta dar, ca orice stăpân, a considerat că cel pe care şi-l angajase pe post de premier nu mai corespunde şi trebuie demis.

Acum suntem cu toţii într-o mare aventură, care ne va îndepărta din nou de la drumul european. Un singur om a aruncat România în aer. Faptul că ar fi vândut Ardealul pentru câteva voturi, din disperare, pare deja un mic detaliu.

Ca membru PSD responsabil, din Dobrovăţ, judeţul Iaşi, continui lupta cu Dragnea, Bădălău, Stănescu şi cu tot ce reprezintă ei. România merită mai mult. Copiii noştri merită o soartă mai bună decât cea de slugi pe domeniul vreunui baron ca cel de Teleorman”, a scris Cătălin Ivan pe pagina lui de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here