Cântăreț celebru, anchetat de Poliție după ce ar fi bătut o prostituată, într-un hotel de lux din București

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România este în centrul unei anchete efectuate de polițiștii Secției 1, după ce ar fi agresat o prostituată de lux. Femeia, victimă a presupusei agresiuni, s-a prezentat la Poliție pe data de 1 ianuarie, povestind că a fost agresată de un artist foarte cunoscut, în camera de hotel a acestuia.

Potrivit surselor judiciare, tânăra, descrisă ca fiind „damă de companie”, a afirmat că s-a întâlnit cu cântărețul celebru la Grand Hotel și că agresiunea a avut loc după ce au avut relații sexuale. Conform relatării femeii, conflictul a izbucnit în mod spontan, iar artistul ar fi lovit-o în cap și în piept cu muchia telefonului mobil.

Dosarul penal a fost deschis pentru loviri și alte violențe, însă ancheta stagnează în prezent din cauza protestului grefierilor. Surse apropiate anchetei indică faptul că disputa ar fi fost generată de bănuiala cântărețului că femeia ar fi încercat să-i fure din portofel.

Momentan, evoluția dosarului depinde de furnizarea unui certificat medico-legal de către victimă, document ce va detalia gravitatea leziunilor și durata necesară pentru îngrijiri medicale.

În conformitate cu legislația în vigoare, dacă medicii legiști atestă necesitatea a mai puțin de 10 zile de îngrijiri medicale, artistul riscă între 2 luni și 1 an de închisoare și o amendă cuprinsă între 2.000 și 5.000 de lei. În cazul în care perioada de îngrijiri medicale depășește zece zile, pedeapsa poate ajunge la 6 luni – 2 ani de închisoare și o amendă între 3.000 și 6.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here