Candidat ALDE. Un preot din Vaslui acuzat că şi-a bătut soţia după ce a fost prins cu amanta, vrea să fie primar

Foto: actualvs.ro

ALDE a desemnat un preot candidat la Primăria Ivăneşti, comuna cu cele mai multe sate componente din judeţul Vaslui. Preotul Ovidiu Mihalache slujeşte în zonă de 14 ani, parohia sa acoperind jumătate din comună.

 

În ultimul an, preotul din Ivăneşti a fost implicat în mai multe scandaluri cu soţia sa, în prezent fiind cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru loviri şi alte violenţe.

 

Preotul Ovidiu Mihalache a intrat în vizorul poliţiştilor în primăvara anului trecut, când preoteasa l-a acuzat că a agresat-o cu brutalitate după ce l-ar fi înregistrat cu un reportofon în timp ce făcea declaraţii de dragoste unei tinere, scrie „Adevărul”.

 

Soţia preotului a cerut atunci ajutorul la 112, la casa parohială ajungând deopotrivă poliţiştii şi un echipaj de la Ambulanţă. După incident, preoteasa s-a adesat judecătorilor, solicitând emiterea unui ordin de protecţie împotriva preotului acuzat de agresiune. Ulterior, însă, aceasta a renunţat la judecată.

 

Reprezentanţii Organizaţiei Judeţene Vaslui a ALDE consideră că preotul Ovidiu Mihalache este „cel mai potrivit candidat” pentru Primăria Ivăneşti. „Preotul este un băiat tânăr, un om deosebit. Noi credem că este cel mai potrivit candidat”, a invocat Emil Dorin, copreşedintele ALDE Vaslui. Preotul se bucură de susţinerea enoriaşilor, care duc pe reţelele de socializare o campanie de promovare a acestuia.

 

Citeşte mai mult AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here