Cand apare Sabrina si orbul vede lumina

In Saptamana Mare pacatuim cu gandul pios si nu din cauza noastra, ci a lui Doamne Doamne, care a creat o asemenea faptura. Ispita se numeste Sabrina Crasniciuc si vine tocmai din Raionul Soroca, Moldova, pentru a ne face noua zile grele. Cine zicea ca cele mai frumoase fete sunt in Moldova nu vorbea de pe pereti.

Pe langa faptul ca este frumoasa de te doare dupa cap, Sabrina este si un atlet desavarsit. Tanara a castigat mai multe medalii de aur la probe precum stafeta, lungime si 200m. Iubeste miscarea si toata ziulica sta pe la sala de forta sau pe la Scorpions. Daca i-ai gresit sexy-amazoanei, degeaba fugi pentru ca oricum te prinde si-ti mai serveste si o mama de bataie rusinoasa „a la Scorpions”. In concluzie, atentie la fluieraturi si la claxoane.

Cand nu e la facultate sau la antrenament, zeita noastra iubeste sa calatoreasca. Si pentru ca este un inger trimis din cer de Doamne Doamne, destinatia preferata de vacanta este Ierusalim. Si ar mai fi Dubaiul…

Sabrina spune ca defectele o fac mai frumoasa, dar noi stim ca este o minciuna sfruntata, pentru ca noi nu am vazut sa aiba vreunul.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here