“Cadou” inedit de 1 iunie: părinții vor picheta curtea Spitalului de Copii „Sf. Maria“!

Părinţii ieşeni, care în urmă cu o săptămână au sesizat mai multe aspecte neplăcute ale Spitalului de Copii „Sf. Maria“, între care condiţiile existente în spital sau curtea neîngrijită, vor picheta mâine, 1 iunie, curtea spitalului, în intervalul orar 12.30-14.30.

„Dragi ieşeni, dacă vă pasă de copiii voştri şi de condiţiile în care sunt trataţi aceştia, vă invităm să «sărbătorim» ziua de 1 iunie – Ziua Copilului printr-o pichetare. Hai să fim cât mai mulţi pentru a susţine o cauză: sănătatea copiilor noştri! Valoarea cea mai de preţ a acestei naţiuni sunt copiii! Nu comentăm actul medical, ci condiţiile în care medicii îşi des­făşoară activitatea“, au precizat părinţii care au iniţiat acţiunea.

Reamintim că mai mulţi părinţi au trimis o sesizare către conducerea spitalului în care s-au plâns de condiţiile existente, dar şi de lipsa curăţeniei din curte sau chiar din anumite secţii. Managerul unității, dr. Radu Terinte, a susţinut că toate acuzaţiile sunt nefondate, invitând părinţii să vină personal să constate acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here