Bruta cu chip de om şi-a înjunghiat iubita

Un bărbat băut i-a înfipt un cuţit în piept fostei iubite. E la a doua tentativă de omor.

Un individ din Ciurea este judecat pentru tentativă de omor la 8 ani după ce a fost eliberat din puşcărie. Infracţiunea pentru care a stat la închisoare seamănă izbitor cu cea de acum: tentativă de omor calificat. Acum, bărbatul se află în arest preventiv după ce, în aprilie, şi-a înjunghiat concubina. Este o altă istorie sinistră.

 

A luat-o de copil

Florin Alexa are 32 de ani acum. Probleme cu justiţia a avut încă din 2002. Din luna noiembrie a acelui an şi până în decembrie 2005, bărbatul din Lunca Cetăţuii a stat la închisoare pentru tentativă de omor calificat. După eliberare, Alexa a revenit în satul de baştină cu intenţia de a-şi face o casă şi de a-şi întemeia o familie.

A ridicat o casă, iar cu tronc i-a picat o puştoaică, pe atunci de doar 13 ani. Din dragostea lor au rezultat trei copii, un băiat şi două fetiţe gemene. Familie nu tocmai înstărită, bărbatul cu antecedente penale s-a lăsat pradă alcoolului şi geloziei excesive. Din aceste două cauze, în ultima perioadă, certurile între cei doi s-au înteţit. Cei doi au locuit în casa construită de Florin Alexa până în luna martie a acestui an când, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului, femeia a hotărât să se mute din locuinţa lui împreună cu cei trei copii.

 

Cu şpriţul în freză

Astfel, cei patru s-au refugiat la tatăl femeii. „A venit la locuinţa tatălui meu, a încercat să ne împăcăm, eu am refuzat să mai merg la locuinţa lui cu copiii, însă m-am întâlnit cu acesta la locuinţa tatălui meu de mai multe ori, iar la locuinţa lui o singură dată“, a afirmat femeia în faţa instanţei. La începutul lunii aprilie, după ce dimineaţa cei doi concubini se întâlniseră pentru ca tatăl să îi dea un pachet băiatului, Cristina Nistor împreună cu copiii, sora şi prietenul acesteia au mers în pădure la un picnic. După câteva ore, bărbatul s-a afişat şi el. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta a luat-o la rost pe femeie, cerându-i să ducă copiii acasă.

 

I-a înfipt cuţitul în piept

S-au despărţit, dar după câteva minute s-au reîntâlnit la un magazin. El a cumpărat o sticlă de suc şi una de bere. Aici s-a iscat o ceartă, concubinul fiind gelos că femeia de lângă el s-ar fi întâlnit cu un alt bărbat. În timpul discuţiei contradictorii, bărbatul a scos brusc din buzunar un cuţit pe care i l-a înfipt femeii în piept. Femeia a ajuns la spital, iar el în arest. Alexa şi-a recunoscut fapta, dar spune că nu a avut intenţia să o omoare pe femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here