Blue Air dă cu flit Aeroportului Iași. Bacăul ne ia fața

Într-un comunicat de presă transmis astăzi, compania aeriană lowcost Blue Air a anunțat lansarea a opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din Bacău, București și Iași. Potrivit companiei, ” în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta București – Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iași către Verona cu o frecvențăsăptamânală de trei zboruri către această nouă destinație.

Totodată, Blue Air lansează șase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo și Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul International George Enescu. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călatori cu Blue Air către 15 destinații diferite. Cu această ocazie, Blue Air a anunțat și alocarea celei de a treia aeronave pentru Bacău. Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvență de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază, a declarat Dl. Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air

Relația dintre Blue Air și Aeroportul Iași rămâne în continuare tensionată, anunțul companiei aeriene privind strategia de dezvoltare demostrând faptul că Aeroportul George Enescu din Bacău a devenit principalul partener din Moldova. Nu numai faptul că de la Bacău se vor lansa șase noi rute, în timp ce din Iași doar una singură, în plus și comunicatul Blue Air în care sunt lăudate investițiile făcute la Aeroportul George Enescu reprezintă o palmă dată conducerii Aeroportului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here